Last news in Fakti

16 Август, 2019 15:46 2 498 9

Дано Григор гледа: Новак Джокович продължава да бие наред в Синсинати

  • джокович-
  • победа-
  • буста-
  • синсинати

Сърбинът се класира на 1/4 финал с лекота, победи испанеца Пабло Кареньо Буста

Дано Григор гледа: Новак Джокович продължава да бие наред в Синсинати - 1
Източник: БГНЕС

Сърбинът Новак Джокович победи испанеца Пабло Кареньо Буста с 6-3, 6-4 и се класира с лекота за четвъртфиналите на турнира "Мастърс" 1000 в Синсинати (САЩ). Световният №1 спечели престижната надпревара преди 12 месеца, предава topsport.bg

Световният №1 сервира безупречно в първия сет и един пробив на нула в шестия гейм се оказа достатъчен за спечелването на първата част. Във втория сет картината се промени. Джокович спря да вкарва първото си подаване и Кареньо Буста започна да печели точки, когато посреща.

Във втория гейм испанецът имаше две точки за пробив при 15-40. Ноле си отрази и с отлични ретури проби в следващия дълъг гейм. Въпреки някои проблясъци на Пабло, сърбинът затвори мача за 1 час и половина.

Довечера Джокович ще играе за място на полуфинал с французина Люка Пуй, който имаше нужда от точно два часа за да пречупи руснака Карен Хачанов след 6-7(3), 6-4, 6-2.

Този резултат сложи край на надеждите за втори пореден изцяло руски полуфинал в турнир от "Мастърс" 1000. В събота Хачанов отпадна от сънародника си Даниил Медведев в Монреал. Днес Медведев ще срещне Андрей Рубльов, сензационно елиминирал снощи Роджър Федерер. Победителят най-вероятно ще играе утре със световния №1 Джокович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 антрашпиц

    9 2 Отговор
    То само с гледане не става.Става с труд и пот всеки ден.
  • 3 То само гледане

    10 2 Отговор
    То само гледане му остана
  • 4 Минчо

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Ами тогава футболистите явно са същите, само че им липсва една на всеки от тях и си я гонят ;)
  • 5 Брат ми

    5 10 Отговор
    Гришо не го мислете, гледайте си мизерния живот и си мечтайте за неговия.
  • 6 сега

    3 0 Отговор
    Ноле,върви към поредната титла и поредния милион.Не случайно е номер 1 на планетата.
  • 7 Спасителят

    1 1 Отговор
    Гришо живее един мизерен живот затънал в блатото на греха,само покаяние и вяра в Бога могат да го спасят.
  • 8 гост

    2 1 Отговор
    Гринго вече е бита карта , а милионер , а черно тото , а честито на глупаците , болиго фара.МОНАКООООО
  • 9 МонАКООООО

    1 0 Отговор
    Гришата ще стигне по-дълбоко в ранглистата и от Жак Кусто! Да не се излага повече, да отвори школа за млади таланти и да окачи ракетата на стената и така ще стане най-младия пенсионер в света, поне по нещо да е първи. А и освен тази титла от някои чуждестранни спортни списания са го включили в класацията `провал на столетието` и тука ще е първи и така с две титли: продължаваме напред - към супера за хляб и кисело мляко :)))