Last news in Fakti

21 Септември, 2019 20:09 1 055 0

Манчестър Сити унищожи клетниците от Уотфорд, вкара им 5 гола за 17 минути

  • висша лига-
  • англия-
  • манчестър сити-
  • 8:0-
  • над уотфорд

''Гражданите'' си го изкараха на водения от Кике Санчес Флорес отбор

Манчестър Сити унищожи клетниците от Уотфорд, вкара им 5 гола за 17 минути - 1
Източник: БГНЕС

Манчестър Сити буквално разнебити отбора на Уотфорд в мач от 6-ия кръг на английската Висша лига. ''Гражданите'' се спряха на 8:0 срещу клетите си съперници. Голеадата започна още в 55-ата секунда, когато Давид Силва засече центриране на Кевин Де Бройне.

Делоуфеу от Уотфорд пропусна добър шанс да изравни в в 4-ата минута, стреляйки встрани от вратата на Едерсон. Дузпа за Сити в 6-ата минута. Серхио Агуеро направи 2:0 от дузпа, отсъдена за нарушение на Фостър срещу Марез. Алжирецът се разписа малко по-късно, след като стреля от фаул, топката се отклони в Клевърли и не остави шансове на вратаря на гостите. ''Гражданите'' нямаха намерение да минават на по-ниска скорост и Бернардо Силва с глава направи 4:0. В 18-ата минута Агуеро получи топката в наказателното поле и намери Отаменди, като бранителят също се нареди сред голмайсторите. Така преди са изминали и 20 минути от срещата, Манчестър Сити вече водеше с 5:0.

След почивката Манчестър Сити играеше на по-ниски обороти, но това не попречи головете във вратата на Фостър да продължат да падат. Бернардо Силва оформи своя хеттрик след попадения в 48-ата и 60-ата минута. Последният осми гол за Манчестър Сити в този мач, бе реализиран от Кевин Де Бройне.

В другите два двубоя от Висшата лига, играни от 17:00 българско време, Бърнли победи Норич Сити с 2:0, а Евертън загуби домакинството си на Шефилд Юнайтед с 0-2.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА