Last news in Fakti

13 Октомври, 2019 14:05 1 546 7

Бербатов даде рецептата за добър резултат срещу Англия

  • димитър бербатов-
  • българия-англия-
  • рецепта-
  • за добър резултат

Трябва да контролираме топката, а ако получим голова възможност, да реализираме

Бербатов даде рецептата за добър резултат срещу Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият български национал Димитър Бербатов говори пред английските медии по повод утрешната европейска квалификация между националните отбори на двете страни.

Бербатов изрази мнение, че България ще предложи доста по-различна продукция в сравнение с гостуването си в Лондон, когато загуби с 0:4.

''Резултатът тогава не беше добър за нас. Допуснахме грешка за първия гол, сега е нужно да коригираме тези неточности. Всичко зависи от това ние да бъдем наистина концентрирани, когато владеем топката'', заяви Бербатов.

''Имаме нужда от това, понеже играчите на Англия са много активни. Те поставят всеки под напрежение и те карат да допускаш грешки'', допълни той.

''Когато си изправен срещу наистина бързи играчи като Рахийм Стърлинг, Джейдън Санчо и Маркъс Рашфорд, можеш да изпаднеш в неприятности. Гарет Саутгейт разполага с вълнуващ тим, който играе футбол'', констатира Бербо.

''Играта му е интелигентна и интересна. Можете да видите това от начина, по който топката се движи и от движението на футболистите. Те имат идеи и следват тактиката. Затова трябва да сме внимателни'', коментира Бербатов стила на Гарет Саутгейт.

''Трябва да контролираме топката, а ако получим голова възможност, да реализираме. Очаквам почти същия състав на България, който игра и на ''Уембли'', даде насоки бившият нападател на Манчестър Юнайтед и националния ни отбор.

''Мисля, че ще се защитаваме повече, защото да опитваме да се надиграваме с Англия, ще ни донесе големи неприятности", прогнозира той.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    11 5 Отговор
    Този същият ли дето отказа да играе за националният отбор ?Интересно каква ли “рецепта “ ще даде ?

    Коментиран от #2

  • 2 антрашпиц

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    Да,същия тоя дето го знае цял свят.Същия тоя който стана дори голмайстор в Англия и наши пет гола в един мач.Да,точно той може да дава рецепта за победа на калъфите които даже човек и имената им незнае.Толкоз са незнайни резервни герои за клубовете си.Ето това е новият национален отбор по футбол на БГ.
  • 3 Джон Мъди Пич

    4 3 Отговор
    Рецептата е англетата да дойдат да играят само с вратаря,тогава ще им го върнем.
  • 4 Кукличката берба

    3 6 Отговор
    Пак съм гладна, няма хляб и давам съвети на всички за парички!
  • 5 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 4 Отговор
    Бербатов, жал ми е за теб, защото знаеш каква е участта на дезертьорите...Каквото и да стане по-нататък, до смърта си ще носиш това клеймо, което сам си лепна...
  • 6 Диамантената ръка

    3 0 Отговор
    Не се поддава на контрол таз топка и туйто...
  • 7 РАДИО ЕРЕВАН

    1 0 Отговор
    -Какво пречи на българските футболисти,да играят класен футбол....????

    -Пречи им.....пречи им......ТОПКАТА