Last news in Fakti

18 Октомври, 2019 09:37 870 0

Желко Петрович не напуска Пловдив, чака си парите

  • желко петрович-
  • ботев пловдив-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • неустойка

"Канарчетата" скъсаха със специалиста едностранно, което означава, че ще трябва да му платят неустойка

Желко Петрович не напуска Пловдив, чака си парите - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият вече наставник на Ботев Желко Петрович не възнамерява да напусне Пловдив преди да си получи неустойката. Въпреки че от Ботев му прекратиха договора, черногорецът продължава да ходи на стадиона.

"Канарчетата" скъсаха със специалиста едностранно, което означава, че ще трябва да му платят неустойка. Предстоят последни разговори за уточняване на нейния размер.

В Коматево предприеха хода с едностранното прекратяване, за да могат да впишат новия си наставник Ферарио Спасов за предстоящото домакинство с Лудогорец утре, тъй като не могат да имат двама старши треньори.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА