Last news in Fakti

23 Декември, 2019 15:20 2 613 3

Играл си в Левски? Готов си за ЦСКА 1948

  • илиян мицански-
  • цска 1948

Младият тим се прицели в Илиян Мицански

Играл си в Левски? Готов си за ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Втородивизионният ЦСКА 1948 е отправил оферта към доскорошния играч на Славия Илиян Мицански, твърди „Тема Спорт”. 34-годишният нападател в момента е свободен агент, след като преди дни се раздели с „белите”.

Към този момент Мицански не е дал окончателен отговор дали ще премине в отбора на „червените”, тъй като изчаква и други предложения. Изданието твърди, че футболистът има предложение и от клуб от елита на България.

ЦСКА 1948 вече си осигури подписа на друг играч на Славия – Славчо Шоколоаров, както и този на голмайстора на Етър Даниел Младенов. Михаил Минков от Локомотив Горна Оряховица също премина в клуба от Втора лига, който гони промоция в първото ниво на родния футбол.

Мицански е поредният бивш играч на Левски към когото ЦСКА 1948 има интерес. Най-пресният пример е за Даниел Младенов, който вече подписа с младия клуб.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига бе

    4 4 Отговор
    Доживяхме време в което говеда стават чорбари...

    Коментиран от #3

  • 2 калъча

    4 0 Отговор
    Стига сте преписвали глупостите на другите
  • 3 Фен

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стига бе":

    Тия не са чорбари, а порода-"турски говеда"...