Last news in Fakti

10 Януари, 2020 06:52 6 524 4

Двама се отказаха от националния ни

  • теодор салпаров-
  • виктор йосифов-
  • волейбол-
  • национален отбор по волейбол

Теодор Салпаров и Виктор Йосифов спрат с представителния отбор

Двама се отказаха от националния ни - 1
Снимка: БГНЕС

Загубата от Германия с 1:3 гейма на полуфинала на олимпийската квалификация в Берлин се оказа последният мач с националната фланелка за двама от опитните ни волейболисти. Капитанът Виктор Йосифов (на 34 г.) и 37-годишният Теодор Салпаров повече няма да играят за държавния тим.

Двамата бяха сред играчите, които имаха основна заслуга за успехите на България в последните години. Йосифов и Салпаров са категорични, че олимпийската квалификация в Берлин е последното им участие за националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Koko

    10 3 Отговор
    Защо бе хора, защо?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Именно

    19 3 Отговор
    Много тъпо заглавие на статията!
    Те не се отказват, а просто се пенсионират.
    Салпаров особено вече няколко години го отлага, защото няма добър заместник (имаше един с потенциал ама се оказа леке)
    Виктор мисля може да изкара още една година сигурно, но мисля тя би била година без големи турнири (след като не се класирахме на най-големият - олимпиадата).
    Макар че добри центрове имаме достатъчно, пак ще е загуба - Виктор много вдигна нивото откакто стана капитан, и особено в последните мачове се видя, че може почти еднолично да върне отбора обратно в играта.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.