Last news in Fakti

16 Януари, 2020 21:24 857 0

Астън Вила се бърка с 8,5 млн. паунда за нападател от Танзания

  • генк-
  • мбвана самата-
  • нападател-
  • трансфер-
  • астън вила

Генк привлече Самата преди 4 г. и нападателят бързо се превърна в основна фигура за тима

Астън Вила се бърка с 8,5 млн. паунда за нападател от Танзания - 1

Астън Вила ще финализира трансфера на нападателя на Генк Мбвана Самата, съобщава PA Sport. Въпреки че още не е постигната сделка с белгийския клуб, се очаква бирмингамци да платят за него 8,5 милиона паунда. 27-годишният танзаниец е гласен за заместник на Уесли, който получи тежка контузия в коляното и няма да играе до лятото.

Генк привлече Самата преди 4 г. и нападателят бързо се превърна в основна фигура за тима. Той има 108 мача и 44 гола за белгийски тим. За националния отбор на Танзания е изиграл 45 срещи, в които е отбелязал 17 попадения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА