Last news in Fakti

17 Януари, 2020 17:56 1 165 0

Иниеста: Тандем Шави-Иниеста не звучи зле

  • иниеста-
  • треньор-
  • шави-
  • тандем-
  • барселона-
  • кариера-
  • валверде

"Все повече се замислям за треньорска кариера", призна легендата

Иниеста: Тандем Шави-Иниеста не звучи зле - 1
Снимка: БГНЕС

Героят на Испания Андрес Иниеста прекарва ваканцията си в Барселона преди новия сезон в Япония с неговия отбор Висел Кобе. 35-годишният полузащитник не изключва възможността да се завърне в тима на Барселона като старши треньор. “Треньорски тандем Шави - Иниеста не звучи зле, но за момента не е възможно”, заяви Сан Андрес в интервю за El Partidazo de Cope.

“Не съм казвал, че искам да водя определен отбор, но с напредване на времето се замислям все повече върху идеята да бъда треньор”, довери халфът. “Наистина се чувствам добре, амбициран и вдъхновен. През изминалата година се забавлявах много и мисля, че трябва да вървя година след година. Продължавам да имам желание да тренирам, да играя, мотивацията не ме е напуснала”, призна той.

Иниеста коментира появата си на тренировката на Барселона в понеделник, която се оказа последна за наставника Ернесто Валверде. “Не беше най-добрият ден за това. Не знам дали Валверде вече знаеше, че ще си ходи. Не беше най-добрият ден за посещение, но в крайна сметка се видях с треньора, с бившите съотборници, а за това няма лош момент”, каза още Иниеста.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА