Last news in Fakti

25 Януари, 2020 14:56 1 978 2

Феновете на Манчестър Юнайтед подготвят мащабен протест

  • манчестър юнайтед-
  • слаби резултати-
  • протести-
  • глейзър

Те ще протестират срещу собствениците на клуба

Феновете на Манчестър Юнайтед подготвят мащабен протест - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лошите резултати и незадоволителното представяне на Манчестър Юнайтед в последно време е накарало феновете да подготвят голям протест срещу собствениците на клуба семейство Глейзър, съобщават английските медии.

В последните няколко мача все по-отчетливо се чуват скандирания срещу американците, които се засилват все повече след всеки лош резултат на тима.

През седмицата на “Олд Трафорд” “червените дяволи” допуснаха изненадваща загуба от Бърнли, която бе първа от този тим от 58 години. Затова на 1 февруари, когато Юнайтед домакинства на Уулвърхемптън, в 58-ата минута, поне част от организираните фенове смятат да напуснат трибуните.

Минутата, която е подбрана, не е случайна, а е обвързана и с една от важните дати в историята на тима - катастрофата в Мюнхен през 1958-ма година, когато самолетът на тима се разбива при опит за кацане в Мюнхен, а с това загива и една голяма част от играчите на онзи отбор, които е известен с прозвището си “Бебетата на Бъзби”.

Феновете обвиняват сериозно собствениците, че са източили над един милиард паунда от клуба и не инвестират достатъчно, за да подобрят отбора.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Джон

    7 1 Отговор
    Да ама не отидоха при премиера Борис Джонсън
  • 2 Balgarin

    3 3 Отговор
    Man.unaited protestirat sreshtu sobstvenizite,ppoduyami protestirat sreshtu dargavata.