Last news in Fakti

11 Май, 2020 19:01 4 398 8

Флойд Мейуедър: Бих се върнал на ринга за 600 милиона долара

  • флойд мейуедър-
  • бокс

За мен е особено важно, че спрях навреме за разлика от много други мои колеги

Флойд Мейуедър: Бих се върнал на ринга за 600 милиона долара - 1
Снимка: БГНЕС

Най-богатият спортист на планетата Флойд Мейуедър призна, че на 43 години се чувства много удобно като пенсионер. Той разкри, че повече се забавлява и си почива, но продължава да тренира, за да поддържа форма.

"Приключих с бокса и сега тренирам само за здраве. За мен е особено важно, че спрях навреме за разлика от много други мои колеги. Обичам сегашния си живот, но ако ми се отдаде възможност да се позабавлявам за последно и да спечеля 600 милиона долара, защо не?", обяви американецът.

Мейуедър има 50 победи (27 с нокаут) и нито едно поражение в професионалния бокс. Световен шампион е в 5 категории и бронзов медалист от Летните олимпийски игри през 1996 година в Атланта. Тогава на 1/2-финалите Мейуедър претърпява последното си поражение в кариерата и то не срещу кого да е, а срещу Серафим Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Т444444

    2 0 Отговор
    Има да чака, първото което е лас вегас да отвори вратите след 4 години.
  • 3 uili

    6 0 Отговор
    Не е най-богатия спортист на планетата, нещо сте в грешка.
    1.Майкъл Джордан - $1.9 млрд.
    2.Тайгър Ууудс - $1.65 млрд.
    3.Арнолд Палмър - $1.35 млрд.
    4.Джак Никлаус - $1.15 млрд.
    5.Флойд Мейуедър - $1.1 млрд.

    Коментиран от #4

  • 4 ФАКТ

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "uili":

    Взе ми думата от устата !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ФАКТ

    4 0 Отговор
    Благодарение на такива идиоти като този Мадуаер ли е мадур ли е..боксьори,тенисисти футболисти..на които им дават милиони милиарди..за 2 часа работа..други като нас вземат 1000 заплата..а някъде гладуват цял живот..никой ли не разбира че един просто боксьор или футболист взема на месец по толкова колкото в България примерно вземат 1000 човека..какво правят тези хора толкова че вземат пари като за 1000 или 2000 човека,,,,???никой ли няма да забрани тази идиотщина..и да и направи някаква граница на заплатите й..като всички нормални хора...давайте й там по 10 000 евро..максимум..и това е..който иска да играе който не иска да си е.... ма..та....

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Браво

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ФАКТ":

    Ей ...олекна ми. Един човек с акъл да има в тоя нет.
    Браво... Точно го каза.