Last news in Fakti

6 Юни, 2020 21:20 2 537 4

Ботев (Враца) шокира Ботев (Пловдив) насред Коматево

  • футбол-
  • efbet лига-
  • ботев враца-
  • ботев пловдив-
  • 1:0

Врачани надделяха над съименниците си с 1:0

Ботев (Враца) шокира Ботев (Пловдив) насред Коматево - 1
Снимка: Гонг

Отборът на (Ботев Враца) победи този на Ботев (Пловдив) с минималното 1:0 като гост. Единственото попадение в срещата бе дело на капитана на гостите Валери Домовчийски, който се разписва с глава в 10-ата минута.

Първият изстрел в мача бе дело на Фабио Бурбано от Ботев (Пловдив) в третата минута, който обаче изобщо не затрудни Костов.

В 7-ата минута Илия Миланов стреля с глава, но ударът му бе неточен.

В 10-ата минута врачани откриха резултата. Петър Атанасов центрира топката в наказателното поле на домакините, а Домовчийски матира Янко Георгиев с глава. 

Пет минути по-късно Красимир Костов улови изстрел на Александър Тонев. В 30-ата минута Антонио Вутов пусна пас към Александър Тонев, който обаче не успя да отиграе добре. Топката все пак стигна до Тодор Неделев, но звездата на “канарчетата“ стреля с по-слабия си десен крак и прати топката над вратата.

Малко след подновяването на играта Ангел Лясков имаше шанс да удвои резултата, но изстрелът му мина покрай дясната греда.

Красимир Костов сбърка едно от подаванията си и топката попадна в краката на Вутов, който опита да го прехвърли технично, но вратарят на гостите с акробатично спасяване попречи на изравняването на резултата.

През цялата втора част мачът беше доста двуостър, редяха се ситуации и пред двете врати, но в крайна сметка резултатът не се промени и Ботев (Враца) триумфира с 1:0.

С победата си Ботев (Враца) вече има 22 точки и се намира 12-ата позиция във временното класиране. Ботев (Пловдив), от своя страна, остава на 9-а позиция със спечелени 30 точки.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оги

    1 5 Отговор
    Къде се научил да пише с главата?
  • 2 така им се пада

    5 4 Отговор
    Прехвалените канарчета, ха-ха-ха...
  • 3 Sss

    3 4 Отговор
    Продаден мач.
  • 4 Мимч

    3 0 Отговор
    Абе да помислим,дали пловдивчани не връщаха точки на врачани за друг мач.Смятам,че мача е уреден..