Last news in Fakti

26 Юни, 2020 13:44 1 072 1

Крушарски: Наточили сме се здраво за тая втора Купа!

  • крушарски-
  • локомотив пловдив-
  • издръжка-
  • купа на българия

"4 млн. лева годишно ми струва издръжката на Локомотив (Пд)", призна бизнесменът

Крушарски: Наточили сме се здраво за тая втора Купа! - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи изказване в свой стил. Предприемачът обяви, че "смърфовете" са се "наточили здраво" за Купата на България. Той добави, че не си е купувал обувки от десет години.

"След възстановяването на първенството, се знаеше, че ние сме един от претендентите за Купата. Доволен съм от резултата срещу Левски. Трябваше да им вкараме поне някой гол, за да затвърдим това, което очаквахме. Наточили сме се здраво за тая втора Купа и няма да я изпуснем лесно. Защо трябва да говорим само за пари!?

Демокрацията е криворазбрана във футбола. 4 млн. лева годишно ми струва издръжката на Локомотив (Пд). Това даже е много за българския футбол. Време е да влезем в час на класния малко! Само с вдигане на заплати и бонуси, няма да стигнем до никъде. Все още печатница за пари нямам.

Предполагам, че на Тити и Наско не им е никак лесно в Левски. Дано намерят верния път. Обувките ми са вече на 10 години, така че не мисля да харча пари за нови! Бруно Акрапович помогна за решаването на казуса баща, майка, леля и стринка в Локомотив (Пд).

Гонзо и Бруно се съобразяват с мен, не аз с тях. На външен вид изглеждам доста лекомислен, но в някои отношения като се покажа в Пловдив на стадиона, всички бягат, защото много съм викал. А аз не викам, просто така си говоря! Моят джоб не е достигнал до там, за да сме шампиони. До Лудогорец не мога да стигна, колкото и да ми се иска", каза Крушарски пред колегите от "Топспорт".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба и Дедо са бачкали за да се лигавят

    1 1 Отговор
    Печатница за пари няма ама парите идват от старите държавни активи - Пенсионерите, то затова с лека ръка дава 4.000.000, както и ДС-тата си строят блокове на 1ва линия на плажа