Last news in Fakti

6 Юли, 2020 19:43 2 223 3

Обраха Франк Рибери - той обмисля да напусне Италия

  • рибери-
  • фиорентина-
  • обир-
  • семейство-
  • здраве-
  • пари

"Семейството ми е над всичко и ще взема необходимите решения за това ние да сме добре", закани се френският футболист на Фиорентина

Обраха Франк Рибери - той обмисля да напусне Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Френската звезда на Фиорентина Франк Рибери завари дома си окаяно състояние, след като се прибра от мача с Парма. "Виолетовите" надделяха с 2:1 като гост, а и трите попадения паднаха от дузпи.

Рибери се прибрал в дома си щастлив от успеха, но гледката развалила настроението му. Докато опитният футболист играе срещу Парма крадци са нахлули в тях и са обърнали всичко с краката нагоре. 

Бившият френски национал засне в какво състояние намира дома си и пусна клипа в интернет. Някои зевзеци веднага му отвърнаха: "Добре дошъл в Италия".

"Прибрах се вкъщи след мача с Парма. В дома ми в Италия - страната, в която реших да продължа кариерата си. Заварих липсващи чанти и бижута на съпругата си, но слава Богу, нищо важно. Това, което ме разтърси, е самото чувство, че съм ограбен. Слава Богу, съпругата ми и децата ми са в безопасност в Монако, но как се очаква да бъда спокоен? Как да се чувствам отново добре след всичко това? Не тичам след милионите, да, благодаря на Господ, че нищо не ми липсва, но играя футбол, защото това е моята страст. Все пак, страст или не, семейството ми е над всичко и ще взема необходимите решения за това ние да сме добре", заяви Рибери. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво Андонов

    2 0 Отговор
    Е кой знае какво е станало,моя магазин 3 пъти го обираха в рамките на 1 месец,ама последния път сотаджиите ги хванаха вътре.Първо те ги биха,после аз,и накрая и ченгетата...Тъй,че да си слага сот и готово...
  • 2 Българин

    1 0 Отговор
    Да идва в Лудогорец. Разград е китно малко градче с нулева престъпност. Даже може да остави дома си отключен и никой няма да му пипне златата и милионите. България като цяло е спокойна държава. Баце си държи без притеснения почти милион евро до леглото
  • 3 Бъзингата

    0 0 Отговор
    Значи тоя никога няма да дойде да играе в А балетна трупа. Ма кой ше го чака да отида на мач, още докато спи ше го оберат.