Last news in Fakti

7 Юли, 2020 06:47 2 436 3

Славия отмъква талант на Левски

  • футбол-
  • левски-
  • томислав папазов-
  • славия

На "Герена" могат да се надяват на постъпления след време при продажба на играча в чужбина

Славия отмъква талант на Левски - 1


Талантът на Левски Томислав Папазов, е пред трансфер в Славия. Централният защитник може да се счита за сигурен нов футболист на "белите". Очаква се юношата на 26-кратните шампиони да премине в тима от "Овча купел" в средата на месеца, когато приключва сезонът в Първа лига и отваря трансферният прозорец. 

За 18-годишния футболист най-старият столичен клуб няма да плаща, тъй като той ще дойде със свободен трансфер. На "Герена" могат да се надяват на постъпления след време при продажба на играча в чужбина. Папазов се завърна в Левски през юни след наем в Хебър (Пазарджик), където изигра 18 двубоя.

Юношата на "сините" дебютира за Левски още през 2018-а, когато бе едва 16-годишен. Тогавашният тренор Делио Роси го пусна срещу Верея в края, а в по-късен етап от кампанията му даде шанс като титуляр директно в дербито с ЦСКА-София, загубено с 2:3. Общо бранителят има 3 двубоя на "Герена", третият от които срещу Берое.

При това в Левски със сигурност ще трябва да търсят нови попълнения в отбрана през лятото. Към момента тимът разполага единствено с Янис Каргас и Холмар Ейолфсон. Бъдещето на двамата в гранда не е сигурно. Същото важи и за Деян Иванов, играещ под наем в Ботев (Враца). Неговият договор изтича това лято и към днешна дата не е подновен.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    9 2 Отговор
    Браво на Славия, единственият български отбор в първата шестица. Ако стане 2-ри и играе в ЛЕ ще е подвиг достоен за националния отбор в САЩ 94. Левски и Литекс нека се пълнят с чужденци. #БлекЛитексМатерс
  • 2 радев

    6 0 Отговор
    Това е пътят.А не да купувате маймуни на кило!
  • 3 До Наско-pederasko

    3 0 Отговор
    После купувайте толупи като Каргас. Нали всичко щеше да е прозрачно. Мъртвеца Тодоров кво се изходи по въпроса?