Last news in Fakti

27 Юли, 2020 21:15 1 541 1

Роналдо: Рекордните винаги са важни, но най-важно е, че отборът печели

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ювентус-
  • серия а

Португалецът се разписа 10 пъти с екипа на "бианконерите" след подновяването на първенството в Италия

Роналдо: Рекордните винаги са важни, но най-важно е, че отборът печели - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо не скри задоволството си от поредния си триумф с отбора. Португалският национал се разписа при победата на "бианконерите" с 2:0 у дома над Сампдория в неделя вечерта. Това бе и девета поредна титла в Серия А за гранда от Торино.

"Рекордните винаги са важни, но най-важно е, че отборът печели. Това са все хубави неща. Вкарвайки гол в мач за титлата е естествен процес. Това е следствие от работата на отбора и победите, които постигнахме", заяви Кристиано Роналдо.

Португалецът се разписа 10 пъти с екипа на "бианконерите" след подновяването на първенството в Италия. Преди прекъсването на италианския шампионат Роналдо бе реализирал попадения в рекордните 11 последователни срещи.
 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    3 4 Отговор
    ИМАМ ЕДНА МОЛБА..СТИГА С ТИЯ ФУТБОЛИСТИ..ТЕ ДАЖЕ НЕ СА И ОТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР...