Last news in Fakti

27 Октомври, 2012 17:00 594 0

Бербо вкара красив гол, но Фулъм изтърва победата

  • бербо-
  • бербатов-
  • фулъм-
  • "мадейски стейдиъм"-
  • рединг
Бербо вкара красив гол, но Фулъм изтърва победата - 1
Снимка: Официален сайт на Фулъм

Фулъм и Рединг завършиха 3:3 в головото шоу на "Мадейски стейдиъм", а драмата настъпи в поседните 10 минути.

Българският нападател на Фулъм Димитър Бербатов игра 90 минути за клуба си и отбеляза третия си гол с екипа на лондонския клуб в 88-ата минута и с него гостите поведоха с 3:2.

Само две минути по късно обаче неконцентрираната защита на Фулъм изтърва резервата Хал Робсън-Кану, който не сгреши,оформяйки крайното 3:3, коствало 2 точки на Фулъм.

Преди това Лейджъртууд изведе домакините напред през първото полувреме, но Фулъм осъществи пълен обрат чрез Брайън Руис и Крис Беърд след почивката. МакКлиъри възстанови равенството възползвайки се от неразбирателство в отрбаната на гостите и с удар от точката на дузпата не остави шансове за реакция на Марк Шварцер.

Фулъм остава на шесто място в класирането с 14 точки, докато Рединг все още е в зоната на изпадащите с актив от само 4 и без успех в осемте двубоя от началото на сезона. 


 

 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА