Last news in Fakti

26 Октомври, 2020 10:07 2 527 4

Последни преговори между Левски и новия треньор

  • наско сираков-
  • левски-
  • славиша стоянович-
  • треньор-
  • футбол

Ако двете страни се разберат, треньорът ще пристигне в София, за да подпише своя контракт

Последни преговори между Левски и новия треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Днес по всяка вероятност ще стане ясно дали Славиша Стоянович ще бъде новият треньор на Левски. Ръководството на "сините" води преговори с наставника, като се очаква той да даде окончателен отговор дали приема офертата на тима от "Герена".

Запознати твърдят, че шефовете на Левски са се разбрали със Стоянович за последен разговор по телефона. Ако двете страни се разберат, треньорът ще пристигне в София, за да подпише своя контракт. Той ще замени на поста Георги Тодоров, който подаде оставка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    8 3 Отговор
    К во стана с 5-те хилки в лева за Наско? Щъ ги плаща ли?
  • 2 Сандал Кольо

    10 2 Отговор
    Не си взеха поука българските отбори, че чужденци не ни вършат работа, ние сме кофти "МАТРИАЛ "!
  • 3 кико

    4 2 Отговор
    Абе , серсеми , кога ще разберете , че сръбите идат тук само за пари и хич не им пука за нашия футбол !!! А пък да си сложим ръка на сърцето и да кажем истината , сърбите и те толкова си могат , като наште !!! Що
    не вземете Илиянчето , Раевата , хем е по-левскарака от всички хем с качества ! Вижте как върти федерацията та едни спънати , куци коне да не може , тъй де хем ще работи за Левски без пари , на ползу роду !!! Е...х Насо , решението ти до тебе , а пък се правиш на кьорав !!!
  • 4 Абе ,

    7 1 Отговор
    Какво стана с "големия" основен спонсор ? Нали щяха да го обявят след мача със Славия ? Да не би Голямото Шкембе да се е отказало вече да се набутва с тези слабаци ?