Last news in Fakti

3 Ноември, 2020 07:30 3 462 3

Шампионската лига се завръща с гръм и трясък тази вечер

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • мачове

Безспорният гвоздей в програмата на най-комерсиалния и гледан европейски клубен турнир е сблъсъкът между испанския колос Реал Мадрид и италианския гранд Интер

Шампионската лига се завръща с гръм и трясък тази вечер - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионската лига се завръща с гръм и трясък с нова порция вълнуващи сблъсъци тази вечер. Безспорният гвоздей в програмата на най-комерсиалния и гледан европейски клубен турнир е сблъсъкът между испанския колос Реал Мадрид и италианския гранд Интер.

Двубоят е от 22,00 часа и е много важен за домакините от Мадрид, които имат само точка след изиграните първи два кръга - загуба от Шахтьор Донецк и равенство срещу Борусия Мьонхенгладбах. Неслучайно треньорът на мадридчани Зинедин Зидан определи сблъсъка като своеобразен финал.

"Нерадзурите" излизат без голямата си звезда Ромелу Лукаку, който остана извън групата, след като не успя да се възстанови от контузия. Така съставът на Антонио Конте ще разчита в предни позиции на Лаутаро Мартинес, който не се намира в най-добрата си форма от началото на сезона, но може днес да запуши устите на критиците си.

Другите двубои тази вечер също не са изпускане, като особен интерес за българския фен представялава мачът мужду датския Митдиланд и нидерландския Аякс заради евентуалното участие на един от лидерите в националния отбор Божидар Краев за състава на домакините.

От 19,55 часа
Локомотив Москва - Атлетико Мадрид

Шахтьор Донецк - Борусия Мьонхенгладбах

От 22,00 часа
Аталанта - Ливърпул

Реал Мадрид - Интер

Манчестър Сити - Олимпиакос

Мидтиланд - Аякс

Порто - Марсилия

РБ Залцбург - Байерн Мюнхен


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    7 1 Отговор
    "Шампионската лига се завръща с гръм и трясък тази вечер." БРЕЙ,ДА НЕ Я ПИШЕТЕ ЗА ТЕРОРИСТ ОТ ПАРИЖ С ТОЯ ГРЪМ И ТРЯСЪК? А?????

    Коментиран от #3

  • 2 един от многото

    10 0 Отговор
    Може и да е с гръм , че и с трясък , но им липсва предишния блясък.
  • 3 Таджикистан

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "въпросче":

    "С гръм и трясък" е израз от литературата, едно време у нас 50те % копаха полето и не пишеха а другите знаеха израза, но прехода изкриви всичко, никой не копа, всички са бизнесмени и разбирачи - знаят всичко - Корона, Геополитика . . .