Last news in Fakti

12 Декември, 2020 11:56 1 658 1

Балъков: Имаме проблеми само срещу Лудогорец

  • балъков-
  • цска 1948-
  • лудогорец-
  • проблеми-
  • класиране-
  • игра-
  • арда

"Срещу всички други можехме да вземем точки", смята наставникът на ЦСКА 1948

Балъков: Имаме проблеми само срещу Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков призна, че в клуба не са много доволни от класирането на тима след края на есенните битки. Столичани направиха 1:1 срещу Арда като гост.

"Разделихме по едно полувреме. Не влязохме добре в мача, коригирахме някои неща през второто полувреме и можем да бъдем много по-доволни. За жалост не можахме да задържим резултата или да вкараме втори гол. Първото полувреме не бяхме на нивото, което показахме. Корекциите за второто полувреме донесоха промяна. Имахме проблеми с посрещането на централните им защитници, което водеше до численото им предимство в средата на терена", започна Балъков.

"Мартин Камбуров имаше проблем с адукторите, изчакахме и го включихме, когато беше необходимо. Не сме доволни, може и по-добре да бъде класирането. Но срещу отборите, които се борят за топ 6, показахме, че играем добре - Арда, Черно море, Берое.

Проблемите ни идват срещу отбора най-горе - срещу Лудогорец. Още нямаме рецепта срещу тях, но и това ще стане. Те напълно ни надиграха, срещу всички други можехме да вземем точки.

Селекцията е ясна - българи", каза още Бала след равенството в Кърджали.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ей тия щаслифци 4 ти в света

    0 0 Отговор
    Не мо га да ги гледам да слушам стига толкова !!НЕКАДЪРНИЦИ не се отказвайте вече!!