Last news in Fakti

19 Декември, 2020 16:00 1 783 0

Монтана взе точка от Берое в Стара Загора с човек по-малко (ВИДЕО)

  • монтана-
  • берое-
  • футбол-
  • efbet лига

Последният мач за двата отбора за годината завърши 0:0 и почти не предложи емоции на тези, които са го гледали

Монтана взе точка от Берое в Стара Загора с човек по-малко (ВИДЕО) - 1

Берое не можа да победи Монтана в отложен мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Последният мач за двата отбора за годината завърши 0:0 и почти не предложи емоции на тези, които са го гледали.

Мачът започна с разменени атаки. Гостите преминаваха успешно центъра и търсеха гола.

Всичко това приключи в 15-ата минута. Давид Кики направи втори груб фаул в рамките на няколко минути и получи втори жълт картон. Глупавата постъпка на футболиста от Бенин остави Монтана с 10 човека.

Сърцатият Сергей Георгиев заигра за известно време като бек, но беше заменен от Владимир Айтов. Така остротата в действията на монтанчани изчезна изцяло.

Това пренесе изцяло играта в полето на гостите, които геройски се бранеха. Домакините търпеливо разиграваха топката, но така и не можаха да стигнат до голово положение. Няколкото опити за удар бяха геройски блокирани от момчетата на Атанас Атанасов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА