Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 00:20 2 104 2

Ливърпул допусна нова гръмка издънка на ''Анфийлд''

  • ливърпул-
  • брайтън-
  • 0:1-
  • висша лига

Мърсисайдци загубиха от Брайтън с 0:1 на собствения си стадион и вече изостават на 7 точки от лидера Манчестър Сити

Ливърпул допусна нова гръмка издънка на ''Анфийлд'' - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ливърпул отново се провали във Висшата лига. "Червените" загубиха с 0:1 домакинството си на Брайтън в мач от 22-ия кръг. Единственият гол в срещата реализира Стивън Алзат в 56-ата минута.

Мърсисайдци вече изостават на 7 точки от лидера Манчестър Сити. Тимът на Клоп заема 4-о място във временното класиране с 40 точки и мач повече от "гражданите". "Чайките" са 15-и с 24 точки.

Първата добра възможност бе пред Ливърпул, но удар на Салах мина над гредата. Постепенно инициативата премина у гостите, които изглеждаха по-добрият тим на терена, като това беше отразено и от статистиката - 4 на 1 удара към вратата след малко повече от половин час игра.

В добавеното време на първата част удар с глава на Мопе мина над вратата на Келехер.

Брайтън вкара в 56-ата минута. След центриране в наказателното поле Бърн стреля с глава, но Филипс опита да изчисти. Топката попадна в Алзат, който се разписа.

Ливърпул опита веднага да отговори. Александър-Арнолд намери Салах в наказателното поле, но ударът му мина над вратата. Четири минути по-късно Келехер се справи с опасен удар на Грос.

Малко след това вратарят на домакините се отличи с още една добра намеса след удар на Тросар.

В 81-ата минута вратарят на домакините трябваше отново да се намесва решително след изстрел отблизо на Леонардо Трусард. Малко след това Каоймин Келехер улови и опасен удар с глава на Люис Дънк.

В 89-ата минута Ив Бисума опита от дистанция да реализира красиво попадение, но топката прелетя над напречната греда. Домакините продължиха да притискат съперника си, но не успяваха да създадат опасност пред Роберт Санчес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    4 1 Отговор
    толко си могат ХОРАТА
  • 2 ФЪН

    4 2 Отговор
    швабата е тъп, но упорит, трансферния затвори без да е взел нищо качествено ....