Last news in Fakti

14 Февруари, 2021 20:50 1 336 7

Треньорът на Монтана: Направихме елементарна грешка, а "Левски'' си е гранд

  • ''левски''-
  • монтана-
  • атанас атанасов

„Причините за загубата са, че ситуациите, които имахме не можахме да реализираме'', смята Атанас Атанасов

Треньорът на Монтана: Направихме елементарна грешка, а "Левски'' си е гранд - 1
Атанас Атанасов, кадър: Diema sport

Треньорът на Монтана Атанас Атанасов направи своя коментар след загубата с 0:2 от ''Левски''. Атанасов акцентира, че отборът му е пропуснал да реализира ситуациите, които е имал и също така призна, че ''Левски'' си е гранд, въпреки „че се намира в по-такава ситуация”.

„Причините за загубата са, че ситуациите, които имахме не можахме да реализираме. Направихме елементарна грешка от тъч. Аз съм доволен от старанието на моите футболисти и смятам, че се представихме на добро ниво. ''Левски'' си е един от грандовете, независимо, че е в малко по-такова състояние'', започна той.

„Работихме да победим Левски и си мисля, че трябваше малко шанс, но в крайна сметка, след като не сме вкарали, значи не сме се справили. Не усещам напрежение в момчетата. В крайна сметка в efbet Лига не виждам слаб отбор или такъв, който нашият да подцени. Всички са равни, като изключим 2-3 отбора. Мисля, че във всеки един мач имаме шансовете. Не мога да не бъда доволен от старанието и желанието им”, коментира Атанасов.

„Не мога да кажа, че Бари ще прави трансфер, но ако се направи, ние сме 24 човека, ще има заместник и за него. След като клубът реши, че е приоритет на Бари – добър футболист, ще липсва”, добави още наставникът на монтанчани.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЭЭЭЭ

    10 2 Отговор
    Левски е гранд,колкото кравата е слон.А вие с тези полягвания ( 2 пъти)
    може да останете във втора лига дълго.Срам за футбола сте.Ще видим
    следващия кръг как се раздавате.БФС да се закрие.
  • 2 Гуцката

    2 6 Отговор
    Е, па гранд са- има ги от над сто години винаги на ниво. Всички се равняват и мерят с тях. И през Царско и през Комунистическо и през след Комунистическо.
  • 3 Говедо

    8 0 Отговор
    Половината точки на този според вас гранд досега са от вас.Няма нужда от такива в А група
  • 4 Реалист

    3 0 Отговор
    Гранд по надуване на бузи. Цялата им история е въздух под налягане. Добре че няколко такива "Монтани" им подаряват точки. Смешници които се вземат насериозно.
  • 5 ха ха хаааа

    1 0 Отговор
    И ка разбра ?! По класирането ли ? 🤭🤭
  • 6 вили

    0 0 Отговор
    КАКЪВ ГРАНД Е ЛЕВСКИ КАТО СА УМРЕЛИ МОЖЕ ЛИ УМРЕЛ КОН ДА РИТА
  • 7 БУДУРОВ

    1 0 Отговор
    ДО КОГА ЩЕ ДАВАТЕ ТОЧКИ НА ЛЕВСКИ А ЗАСРАМЕТЕ СЕ НИЕ В МОНТАНА СЕ ЧУВСТВАМЕ ПРЕДАДЕНИ НЯМА ДА СТЪПИМ ПОВЕЧЕ НА ВАШИТЕ МАЧЛЕТА С ТИЯ ГРАНДОВЕ ИГРАЙТЕ СИ ЗА ЗАПЛАТКИТЕ СИ ЧАО