Last news in Fakti

21 Февруари, 2021 16:32 1 536 5

Славия успя да измъкне ценна точка срещу Берое

  • берое-
  • равенство-
  • славия-
  • дузпа-
  • макута-
  • червен картон-
  • стоянов-
  • димитров

Старозагорци поведоха рано-рано, но останаха с човек по-малко и "белите" изравниха от дузпа в края на мача

Славия успя да измъкне ценна точка срещу Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Славия успя да измъкне точка от гостуването си на Берое в Стара Загора след равенство 1:1 под Аязмото. Тимът на Димитър Димитров поведе през първата част чрез Гаюс Макута. През втората част обаче заралии останаха с човек по-малко след червен картон на Крум Стоянов. Малко преди края на редовното време Ивайло Димитров - Косъма донесе точка на столичани с гол от дузпа.

Старозагорци започнаха по-активно двубоя. Още в 3-ата минута Еривалдо получи хубаво подаване от Крум Стоянов в наказателното поле, но прати топката над вратата.

В 12-ата минута Берое излезе напред в резултата. След центриране на първа греда топката бе продължена към Макута, който бе оставен непокрит и я засече във вратата на Вуцов отблизо.

В 17-ата минута Сораков завърши атака на Славия с изстрел покрай вратата на Ганев. В 23-ата минута Радослав Кирилов стреля опасно от воле към вратата на старозагорци, но топката мина над вратата на Ганев. В 33-ата минута Гнадри блокира удар на Александър Цветков, който халфът на Берое отправи след груба грешка в защитата на Славия. В 39-ата минута Мартин Камбуров пропусна да се разпише във вратата на Вуцов, а след това получи и жълт картон, след като наруши правилата срещу стража на Славия.

В края на първата част Крум Стоянов получи жълт картон за нарушение срещу Петър Патев.

На старта на втората част Еривалдо бе заменен от Ибрахима Конте. В 48-ата минута Крум Стоянов центрира в наказателното поле, но право в ръцете на Светослав Вуцов.

В 57-ата минута Генадий Ганев спаси удар на Мартин Сораков. Малко след това Цветков прати топката над вратата след пас на Крум Стоянов. В 66-ата минута Лебон остана сам срещу Вуцов, но младият страж на "белите" спаси.

В 68-ата минута Берое остана с човек по-малко, след като Крум Стоянов получи втори жълт картон за нарушение срещу Калоян Кръстев.

Александър Василев замени Кийлън Лебон в 70-ата минута след изгонването на Стоянов. В 75-ата минута Дарко Тасевски центрира в наказателното поле от пряк свободен удар, но Макрилос прати топката в аут, след като я получи с подаване с пета на Емил Стоев.

В 80-ата минута Конте стреля от дистанция, но право в ръцете на Вуцов. Малко след това Вълчев получи картон за нарушение срещу Конте, а бесният треньор на гостите Димитър Димитров-Херо също получи жълт картон от Кабаков.

В 84-ата минута Конте си отвори пространство с финт, но ударът му бе блокиран. Секунди след това отново Конте стреля от границата на наказателното поле, но Вуцов спаси. Две минути по-късно Теди Мезаг пък не позволи на Калоян Кръстев да вкара. Секунди след това Славия получи дузпа за игра с ръка на Фуртадо. Зад топката застана Ивайло Димитров, който я прати във вратата на Ганев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еййй тия Сикаджиии

    4 0 Отговор
    Направу заклаха хорта с мутренските си номера..

    Коментиран от #2

  • 2 Днеска белия бос е бил мекушав

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Еййй тия Сикаджиии":

    Можеше да изгонят трима беройци че белите да вкарат 3 гола......
  • 3 Аз очаквах

    4 1 Отговор
    да паднем отново.

    Между другото какви са тия българи Еривалдо, Конте, Лебон, Макута играещи за беройци:)
  • 4 Отборчето на Баце губи зелените си сили

    3 1 Отговор
    Нали се сещате селяци че вашето бероето е отборчето на Баце...а Баце ще го сваляме скоро така че догодина в Б групичка.
  • 5 Бай Ставри

    3 0 Отговор
    Фактъ защо не правите новина за Арда Кърджали,Дето в Арена Арда няма и една загуба.