Last news in Fakti

31 Март, 2021 19:40 1 305 1

Куман не иска Агуеро в Барса, а предпочита свой сънародник от Олимпик Лион

  • роналд куман-
  • футбол-
  • барселона-
  • серхио агуеро-
  • мемфис депай

Привличането на Депай или Агуеро няма никакво отношение към евентуалния трансфер на голямата цел, която е Ерлинг Халанд от Борусия Дортмунд

 Куман не иска Агуеро в Барса, а предпочита свой сънародник от Олимпик Лион - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман няма намерение тимът му да привлича нападателя Серхио Агуеро, който в понеделник стана ясно, че след края на сезона ще напусне Манчестър Сити. Доскоро се твърдеше, че „каталунците“ са един от претендентите за аржентинеца, който се намира в близки приятелски взаимоотношения с голямата звезда на испанците - Лионел Меси.

Предполагаше се, че дори привличането на 32-годишния нападател ще бъде един от козовете на Жоан Лапорта в мисията да убеди Меси да остане.

Според каталунския вестник „Sport“ обаче Куман не иска Агуеро, а предпочита нападателя на Олимпик Лион Мемфис Депай, който също може да бъде привлечен през лятото със свободен трансфер. Треньорът е на мнение, че неговият сънародник ще е много по-полезен за схемата на игра на Барселона, имайки предвид неговата универсалност в офанзивен план. Депай освен това е с пет години по-млад, а и няма да има претенции, ако понякога се налага да остава на пейката.

Изданието добавя, че привличането на Депай или Агуеро няма никакво отношение към евентуалния трансфер на голямата цел, която е Ерлинг Халанд от Борусия Дортмунд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    2 0 Отговор
    За какво му е,махна един пенсионер и да вземе друг.Депай е доста по млад така че изборът е повече от ясен..