Last news in Fakti

12 Април, 2021 17:50 1 163 0

Милан започна важни преговори с Челси за защитник

  • фикайо томори-
  • милан-
  • челси-
  • наем-
  • трансфер

Англичанинът пристигна през януари месец под наем от лондонския клуб

Милан започна важни преговори с Челси за защитник  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

От Милан са започнали преговори с Челси за привличането на защитника Фикайо Томори за постоянно, съобщават медиите в Италия.

Англичанинът пристигна през януари месец под наем от лондонския клуб, но много бързо успя да се превърне във важна част от състава на “росонерите”. Именно заради това от италианския клуб са категорични, че искат да го задържат за постоянно и ще направят всичко възможно това лято сделката да стане факт.

В договора на Томори има откупна клауза на стойност 28 млн. евро, но от Милан ще се опитат да смъкнат сумата значително.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА