Last news in Fakti

20 Май, 2021 21:17 2 124 2

Наш тенисист сбъдна мечтата си

  • димитър кузманов-
  • дебют-
  • големия шлем-
  • ролан гарос

Димитър Кузманов ще дебютира на турнир от Големия шлем

Наш тенисист сбъдна мечтата си - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Кузманов ще дебютира в турнири от Големия шлем, след като Иво Карлович и още един тенисист се оттеглиха от участие на "Ролан Гарос". Така българинът получи място в квалификациите на Откритото първенство по тенис на Франция.

"Официално е!!! Мечтите се сбъдват! Мечтите се сбъдват!", написа Кузманов в Instagram, след като организаторите потвърдиха официално за включването на българина в пресявките на надпреварата.

Заедно с Кузманов, втора ракета на страната и №237 в света, българите в квалификациите в Париж стават петима. Останалите са при дамите - Цветана Пиронкова, Виктория Томова, Изабелла Шиникова и Елица Костова.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И аз играя тенис

    3 1 Отговор
    Джобен..
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 2 Отговор
    Наш Григор бе разгромен от Куевас в женева...7:6 и 6:3,като през целия мач Куевас мачкаше нашия .....