Last news in Fakti

26 Май, 2021 23:40 1 624 0

Левски Лукойл е на победа разлика от титлата

  • левски лукойл-
  • баскетбол

Тасич бе най-добрият играч на Левски Лукойл, след като завърши с "дабъл-дабъл" от 27 точки и 12 борби

Левски Лукойл е на победа разлика от титлата - 1
Снимка: bgbasket.com

Отборът на Левски Лукойл се доближи на една победа разлика от титлата в Националната Баскетболна Лига през настоящия сезон. "Сините" триумфираха в невероятно драматичен четвърти мач срещу Рилски спортист с крайното 90:84 (26:15, 13:20, 18:19, 20:23, 13:7) в столичната зала "Универсиада".

По този начин Левски Лукойл повежда с 3-1 победи в серията преди мач №5, който ще се проведе в събота от 19:00 часа в "Арена Самоков".

Двата тима се вкопчиха в много здрав сблъсък през почти цялото време, като единствено през първото полувреме домакините си изковаха двуцифрен аванс. Рилецо обаче навакса изоставането си в края на втората и началото на третата четвърт, като в голяма част от второто полувреме играта бе "кош за кош".

Йордан Минчев не успя да донесе успеха на "сините" в редовното време, след като тройката му в последната секунда не пожела да влезе в коша, но сръбската звезда на домакините Данило Тасич се погрижи да осигури комфортен аванс на своя тим в продължението, който бе достатъчен за крайния успех. Тасич бе най-добрият играч на Левски Лукойл, след като завърши с "дабъл-дабъл" от 27 точки и 12 борби.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА