Last news in Fakti

27 Май, 2021 21:36 3 277 18

Божинов призна, че в Левски е имало бунтове за пари

  • валери божинов-
  • левски-
  • божинов

„Не крия, че искам да остана до края в Левски, но не зависи всичко от мен“, заяви още

Божинов призна, че в Левски е имало бунтове за пари - 1
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов изрази емоциите си след края на един много тежък сезон за Левски. Стрелецът беше част от предаването "Домът на футбола" на Diema sporrt, в което отдаде почитта си към "сините" привърженици, които успяха да изнесат голяма част от финансовата тежест на изминалите 12 месеца.

„За мен е важно, че завършихме сезона с победа. Беше много труден сезон за всички. Лично аз показах, че имам място в Левски. Никога не съм правил проблеми, Левски е бил над всичко. Беше важно да покажа, че имам място там. Левски ми е на сърце и искам да благодаря на феновете за всичко през последната над година. Лично аз се поклонявам пред цяла „синя“ България, защото без тях щеше да е много тежко“, започна стрелецът.

„Не съм водил разговори със Сираков, доста неща се случват в последните дни. Той каза хубави неща и се надявам това да е истина. Аз съм убеден, че Сираков ще направи всичко възможно, за да спасят Левски. Знам, че му е било трудно. Пожелавам от все сърце да върне Левски там, където му е мястото. Ще съм най-щастливия човек. През последната година трудностите бяха много, но при мисълта за милионите фенове тренирахме и играхме, защото Левски е над всичко“.

„Ще е нужно време. Ще тръгнем на практика от нулата. Говорим за създаването на колектив, стадион и влагане на средства в школата. Левски е велик клуб и историята показва, че той трябва да се бори за челните места. Изискванията на феновете са огромни и това е нормално. Ще има план, за да се върне Левски там, където трябва“.

„Говорили сме си за фалит, но в съблекалнята сме оптимисти. Минавало ни е през главите като възможност, но нашите фенове показаха, че когато е трудно, те са там“.

„Благодаря на момчетата, тъй като те стиснаха зъби в тези много тежки моменти. Имаше бунтове за пари, но след разговори успяхме да запазим колектива. Нямаше разграничения на българи и чужденци. Те направиха голям компромис“.

„Не крия, че искам да остана до края в Левски, но не зависи всичко от мен. От това, което чувам и смятам, господин Стоилов би бил най-удачният избор за треньор. Ако не остана на „Герена“, то ще пожелая всичко най-хубаво на клуба. Никога не е имало конфликт със Стоянович. Благодаря на господин Сираков, че ми даде шанс, защото една година никога не съм оставал в Левски. Аз съм на 35 години и е хубаво да се дава шанс на нашите млади кадри“.

„Нормално е да имам какво да дам, но е важно под каква форма ще е това. Важно е да има лидери, които да държат здрава съблекалнята. Славиша имаше големи здравословни проблеми, мина през много проблеми в последните месеци. Разделихме се с добро и ни пожела успех. За съжаление му се случиха доста лоши неща, които не пожелавам на никого“.

„Хората показаха, че винаги ще са до Левски, с или без купи и трофеи. Честито на Лудогорец и ЦСКА за трофеите, но това, което има Левски го няма никой – обичта на феновете“, завърши Божинов.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BigBulgarianBoss

    17 11 Отговор
    Доктор от родилното, божинка извинявай, че те изпуснах при раждането, трепери ха ми ръцете

    Коментиран от #7

  • 2 Английският инвеститор

    14 0 Отговор
    Сега ще се изсипят едни пари, ако не от Газпром ще има.
  • 3 dimoten

    19 9 Отговор
    Божинов, ти си една п...ка, нищо друго...
  • 4 Дедо Клеци

    13 3 Отговор
    А Божинов се бунтува, когато няма малки котета.
  • 5 В е л и к и я

    8 3 Отговор
    Къде ще оставаш бе , ти и 10 минути не можеш да изкараш на терена и ще изплезиш език .. окачвай бутонките и готово ...!

    Коментиран от #6

  • 6 БожиГол

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "В е л и к и я":

    Мога да издържа цял мач. Просто докато кача стълбите до съблекалнята ми свърши въздуха. Затова съм го решил. Ще спя в съблекалнята и ще имам сили за мача
  • 7 Ни Ло

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "BigBulgarianBoss":

    Браво Божигол86. Ти определено си най-умният от всички ходещи на Герена. Само подвизаващият се тук "Левски 1914" е на интелектуалното му ниво ;)
  • 8 Перко

    10 2 Отговор
    Тая подлизурка ,май само на гаргите не се подмаза.И някой да му каже,че любовта на феновете си,я имат всички истински отбори ...Не само неговия последен...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Чичо Митко

    12 6 Отговор
    Знaм зaщo мрaзитe Вaлeркaтa, ocвeн, чe e фeн нa Лeвcки !

    Зaщoтo тoй e вcичкo тoвa, кoeтo виe, бeдни, кoмплeкcирaни момченца, нe cтe - игрaл e в eдни oт нaй-гoлeмитe oтбoри в Eврoпa, cпeчeлил e куп пaри, нaтaкoвaл e дeceтки мaнeкeнки и плeймeйтки, кaрa кoли зa пo 300 000, пътувa къдeтo cи пoиcкa и куп други нeщa, нaкрaткo - виe нищо не значещи човечета, и Бoжинoв cтe oт рaзлични cвeтoвe, и в нeгoвия нямa мяcтo зa вac !

    Cлушкaйтe cи чaлгaтa, жулeтe cи дoлнoпрoбнaтa шльoкaвицa, кaрaйтe cи 30 гoдишнитe кaруци, глeдaйтe cи турcкитe ceриaлчeтa, гушкaйтe ce в дeбeлитe cи, пoтни, миризливи и кocмaти cъпруги, и.....мeчтaйтe дa cтe кaтo нeгo !

    Коментиран от #11, #12

  • 11 ташунко

    13 2 Отговор

    До коментар #10 от "Чичо Митко":

    Ирае в големи отбири е силно казано . Просто имаше гениален мениджър дето го пробута в 20 отбора . Къде остави поне минимална следа питам аз да го помнят феновете с нещо показано на терена . С изключение на Лече никъде не остави и грам следа дори и на Герена беше 3 пъти и ще се запомни само с глупавите си интервюта .

    Коментиран от #16

  • 12 Рики

    6 5 Отговор

    До коментар #10 от "Чичо Митко":

    Абсолютно си прав, нека някой от тези, които коментират тук да има същите възможности като него. Дори и неговият мениджър да го е пробутал......той пак е играл за големи отбори. Вие си хейтете...
  • 13 В е л и к и я

    9 3 Отговор
    След като е играл за такива голями отбори би трябвало и да има достатъчно акъл в главата ама той като няма и говори невъзможни неща няма как да останем безучастни .. значи ако мълчим означава че трябва да му се връзваме на приказките .. Като се вижда че е свършил за футбола да каже отказвам се и може само суперлативи да кажем за него .. но той иска още в Левски, ама как сега да го подминем това .. Това няма нищо общо с манекенките мацетата и парите му и колите , като е прост как да го подминем .. Защо не говорим за един Бербатов примерно така ...! Или мислите че някой му завижда , за кво .. за оная Биляна Дол с 5 пръстовия чатал ли , или за Николетка къде му профука парите и му сложи рога ... ! Той е глупак и ние му се радваме от сърце , това е ...!
  • 14 Мене

    3 1 Отговор
    Ти няма ли да се пуснеш за президент?
  • 15 Не Е Да е

    3 1 Отговор
    Много просто е да можеш риташ една топка.
    Изисквания са опит, тренировки и най вече здрави семейство и здрави спонсори. Другото Оставяш на менаджери , собственици и реклама.
    За това състояние на футбола не е виновен никой.
    Просто трябва да се променят закони за спорта, за дарения ,фондации и такси в спорта. Гн Сираков е мъжко момче. Всички знаем какво направи за този отбор. В миналото ние купихме сложихме за €4 милиона пари в ново начинание и всички останахме без пари нито заплати нито премие дой най после края. Върнахме си парите и всички започнахме да получаваме пари. Беше много слабо следващите години но ние вси взимахме всичко и бонуси от онова начинание.
    Когато всички сте задружни става. Много неща зависят от вас колко да променим законите место
    Футболните клубовр да са на фалит да са нормални и на печалба. Има много от вас който се интересуват от тези законни. Кой закони дават най голям ефект. Тези с фондации с данъчни облекчения ??? Как да се разпределя и събират средствата събрани за български футбол ??? ТОВА ЗАВИ СИ САМО ОТ ВАС ФУТБОЛИСТИ МЕНАДЖЕРИ СОБСТВЕНИЦИ СПОНСОРИ. ДОБРА СИСТЕМА ДОБРИ ДОХОДИ НА ВСИЧКИ.
    УСПЕХ
  • 16 Сандо

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "ташунко":

    Ташунко,и ти си мислиш,че в големите отбори командват някакви полуидиоти,които ще вземат който и да е ритнитопковец заради гениалния му мениджър?А я първо помисли как гениален мениджър става агент на някакъв църволан.Абе първо мислете,пък после изливайте злобата и комплексите си.
  • 17 Великан

    3 1 Отговор
    Браво, Валери! Добър човек и само ти си знаеш какво ти е на 35 г. пълен с пари, приятели, слава, жени, коли и т.н. Дай, Боже всекиму! Само Левски!

    Коментиран от #18

  • 18 Чичо Митко

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Великан":

    Валерката може и да не играе, важното е да е при момчетата и да им дава съвети, да им разказва, какво било в Лече, какво в Ман. Сити, какво в Ювентус, във Фиорентина, в Парма, кво и как направил тоя, кво оня, как и къде нещо станало.... В съблекалнята младите ще го гледат като бог и ще попиват всяка думичка !
    Същото се отнася и за Ники Михайлов...

    Ама вие, п---рости се-лян-дури няма как да го разберете това !