Last news in Fakti

28 Май, 2021 10:45 2 529 5

Ръководството на Левски замразило селекцията и новите договори на играчите

  • левски-
  • наско сираков-
  • футбол-
  • селекция-
  • станимир стоилов

Мъри Стоилов искал да получи потвърждения и то категорични, че ще бъде започнат строеж на нов стадион и ще има подобрения в базата на клуба

Ръководството на Левски замразило селекцията и новите договори на играчите - 1
Снимка: БГНЕС

Мъри Стоилов искал да получи потвърждения и то категорични, че ще бъде започнат строеж на нов стадион и ще има подобрения в базата на клуба

Ръководството на Левски е замразило всякакви действия по селекцията и каквито и да било разговори за нови договори с настоящите футболисти, научи „Мач Телеграф“. Вчера се появиха слухове, че спряганият за нов треньор на тима Станимир Стоилов вече е избрал новите попълнения и е изготвил „черен списък“ за гонене на играчи, които не отговарят на истината.

Мъри въобще не е започнал по никакъв начин работа за Левски. Както беше съобщено по-рано, Стоилов е поставил едно условие, за да се завърне на „Герена“ и то не е свързано нито с заплатата му, нито със селекцията. Мъри иска да получи потвърждения и то категорични, че ще бъде започнат строеж на нов стадион и ще има подобрения в базата на клуба.

Вестникът припомня, че собственикът на Левски Наско Сираков обяви, че именно изграждането на нов „Георги Аспарухов“ е основен приоритет за бъдещия притежател на акциите.

Както е известно, огромна част от футболистите на Левски са с изтичащи договори, а с нито един от тях не са водени реални преговори за удължаването на контрактите. Това важи и за братя Цоневи, които само след около месец ще бъдат свободни агенти, ако нещата не се променят.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    10 2 Отговор
    Не стадиона е важен а кой и как ще играе на него. На този етап и Господ не може да помогне на Левски.
  • 2 ГЕРЕН

    9 0 Отговор
    ДО КРАЯ НА ТАЗИ СЕДМИЦА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ВСИЧКО ЗА СПОНСОРА?!
    СЛЕД 2 ДНИ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ?!? ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА.??! Е ТОВА МЕ ДРАЗНИ. СЛЕД КАТО НИЩО НЕ Е СТАНАЛО НЕ ГОВОРИ. БИБИТКОВА
    РАБОТА. РИБАТА В МОРЕТО ТИЯ СЛАГАТ ТИГАНА. НА ЧУХМЕ СЕ НА
    НЕ УРЕДИЦИ И МЪКИ. ИСТИНАТА И САМО ИТИНАТА
  • 3 Сандо

    1 0 Отговор
    Понякога се чудя писачите на статии дали четат написаното от тях?
  • 4 гундий

    1 0 Отговор
    събират пари за Роналдо говядата
  • 5 Любопитко ????

    0 0 Отговор
    Смях , само смях ! Но тези смешни неща са страшни ! Нали има нова власт , къде са законите и правилниците ? Има длъжници към НАП , банки , строителни фирми и каквито ли не фирми ! На Стоилов , и след него на всички