Last news in Fakti

28 Май, 2021 12:42 2 131 2

Мениджъри искат от Левски 300 хиляди евро за изпаднал с Етър

  • хосе кордоба-
  • етър-
  • футбол-
  • левски

Централният бранител игра за „болярите“ през пролетта, а правата му се държат от агенция, която го е довела на „Ивайло“

Мениджъри искат от Левски 300 хиляди евро за изпаднал с Етър - 1

Отборът на Левски се интересува от защитника на Етър Хосе Кордоба. Мениджърите на играча обаче няма да пуснат клиента си без трансферна сума при „сините“.

Централният бранител игра за „болярите“ през пролетта, а правата му се държат от агенция, която го е довела на „Ивайло“. След изпадането на „виолетовите“ панамецът, който може да играе и като дефанзивен халф, става свободен агент.

Мениджърите му обаче искат около 300 000 евро, като ако ги получат, 10% от сумата ще отиде в касата на Етър.

Хосе Кордоба показа добри неща с екипа на великотърновци. Той бе на терена в 10 шампионатни двубоя, в които не успя да се разпише.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 777

    1 0 Отговор
    Нали увеличиха отборите на 16?
  • 2 Хахааа

    3 0 Отговор
    Сините трябва да са полудели ако ги дадат за този изпадняк...Такива без пари на килограм готови да отидат само и само да получават заплата ....