Last news in Fakti

19 Юни, 2021 09:45 3 207 13

Павел Колев е отрязал Диксън за шефски пост в клуба

  • павел колев-
  • футбол-
  • левски-
  • джоузеф диксън

От "Герена" разкриха, че Диксън искал да задържи Колев, защото видял отлично, че само заради работата на директора в оставка Левски не е обявил фалит до момента

Павел Колев е отрязал Диксън за шефски пост в клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Плановете на Джоузеф Диксън за Левски продължават да удрят на камък. Изпълнителният директор на "сините" в оставка Павел Колев е отрязал британеца за шефски пост в клуба, съобщава Мач Телеграф. Припомняме, че Диксън обяви официално, че иска Колев да остане на "Герена" като директор и след като британецът вземе акциите. Двамата са имали среща точно, за да обсъдят този въпрос, но Колев е отказал предложението. Причината - той от януари работи за УЕФА и помага на Левски, само защото обича и уважава клуба. Иначе заплата не взима.

От "Герена" разкриха, че Диксън искал да задържи Колев, защото видял отлично, че само заради работата на директора в оставка Левски не е обявил фалит до момента.

Припомняме, че денят Х за "синия" клуб ще бъде на 6 юли, когато кандидатът за купувач трябва да преведе в касата на Левски 3 500 000 долара, които е обещал да даде преди да вземе акциите. Към днешна дата на "Герена" няма много оптимисти, че това ще стане.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 324

    11 2 Отговор
    Ами като го е отрязал да вади парите и да го купува, то така като него и баба знае.
  • 2 .......

    19 4 Отговор
    НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ЖЕНЧОТО СИРАКОВ ,ДИК,ДИКСЪН ДА ИДАТ ВЪВ В ГРУПА КАКТО МИЛАН ,НЕ СА БОГОПОМАЗАНИ
  • 3 Белгиеца

    20 0 Отговор
    Ако този палячо Диксън преведе тези пари, ще повярвам, че съществуват извънземни. Когато човек е в нужда, хваща се и за сламка-такава е ситуацията и сега в Левски. Странно ми е, как поне един-единствен българин с пари не вземе клуба? Или ламтящите за постове в клуба са много алчни и директно ще разорят собственика от претенции и несвършена работа. В Левски богат арабски шейх няма да дойде, както и руски олигарх- но в никакъв случай не им трябва и английски измамник с фантомен кеш.

    Коментиран от #5

  • 4 ГЕРЕН

    6 5 Отговор
    ЩЕ КЛЕКНЕ. СЕГА СЕ ПАЗАРИ. ВИ ДА НАСКО ВЗИМА ПОВЕЧЕ. ДА НЕ Е ЛУД ЗА НЕКВИ 20 ХИЛКИ ДА СЕ ДАВА.
  • 5 ГЕРЕН

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Белгиеца":

    АНГЛИЙСКИ И ТРИМА ОТ БГ.
    БЛАГИ НАСИ И СКРИТАТА
    ЛИМОНКА ВЕНЦИ - СЛАВИЯ.
  • 6 .......

    15 3 Отговор
    НОВ СКАНДАЛ С ПОДСЛУШВАНЕ,ЛИЦАТА СА ТИТИ ПАПАЗОВ И ЛЮБЕН ДИЛОВ ,РАЗГОВОРА ТЪЙ НЕ БИЛ РАЗШИФРОВАН
  • 7 .......

    8 3 Отговор
    НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ЖЕНЧОТО СИРАКОВ ,ДИК,ДИКСЪН ДА ИДАТ ВЪВ В ГРУПА КАКТО МИЛАН ,НЕ СА БОГОПОМАЗАНИ
  • 8 12345

    4 6 Отговор
    ПИТАМ Ако футболен клуб ЛЕВСКИ дължи на Божков пари как ще ги връща след като закона Магнитски не позволява Божков да оперира с банки на теория ЛЕВСКИ ако преведе някакви пари и тях ще ги удари закона Магнитски защо не проучат този казус журналистите мнението ми че ЛЕВСКИ дължи пари само на държавата които се изплащат мисля че има други отбори които не се споменават там е интересно българина иска да мине метър но с АМЕРИКА и РУСИЯ дори и не мислете да им минете отзад
  • 9 Тарзан

    3 14 Отговор
    Изгонете го тоз диксан ли е миксан ли е. Все някога ще се яви българин макар и в сянка. Левски ще го има където и да е. И без никакви тирета. Левски е любов и свобода.
  • 10 Иво

    13 2 Отговор
    Тия още си вярват че някой ще даде милиони за фалиралия Левски. Това е пълно безумие.
  • 11 Диксън

    12 2 Отговор
    Ще построя МОЛ ! И после всички
    в карамбол ще получат зъбобол...
    А стадиона ще е в Бобов дол !
  • 12 Блажени са вярващите...

    13 1 Отговор
    Мистър Бийн и Мистър Питкин в едно....
    Станахме за смях левскарите...
    Кога ще раздават Оскарите ?!
  • 13 14 88

    4 1 Отговор
    кОй дава пари за нещо без да има власт върху същото