Last news in Fakti

20 Юни, 2021 10:27 2 331 7

Левски успокои футболистите с една заплата

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • джоузеф диксън

Според запознати средствата не са дошли от Джоузеф Диксън, чийто първи транш все още се чака

Левски успокои футболистите с една заплата - 1
Снимка: БГНЕС

На „Георги Аспарухов“ са успели да успокоят играчите, които продължават да се готвят с първия отбор на Левски, тъй като в четвъртък те са получили по една заплата, съобщава „Мач Телеграф“.

Както е известно, собственикът на клуба Наско Сираков обяви, че футболистите са герои и не е имал време да им благодари, след като цяла пролет са защитавали клубните цветове без да получат нищо от другата страна. Именно това стана причина няколко състезатели да не изкарат сезона и да си тръгнат по-рано. На „Герена“ продължават да водят преговори с част от тях. Тома Даске дори бе заплашил да даде „сините“ под съд във ФИФА, ако не получи обезщетението, за което претендира. По-късно обаче защитникът, който бе ползван като халф при "сините", би отбой.

Според запознати средствата не са дошли от Джоузеф Диксън, чийто първи транш все още се чака. Става въпрос за вноска в размер на 3,5 милиона, която ще позволи на Левски не само да се изчисти с настоящите играчи, но да мисли за нови, както и за завръщането на Станимир Стоилов като треньор, което в сегашната ситуация си остава химера.

Заплатите са били добре дошли за повечето футболисти на Левски. Тази ситуация обаче не променя коренно нещата. Както с някои от тях, чийто договори изтичат след броени дни, така и с останалите, които имат за още един или няколко сезона. Причината е, че всеки един от тях ще бъде свободен да си търси нов отбор на момента, в който подаде молба за разтрогване, след като имат да получават по още няколко месечни възнаграждения.

Възможно е постъпленията да са предварителна вноска на някои от новите партньори на тима, за които Наско Сираков заговори.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То е ясно

    16 4 Отговор
    Шиши им е подхвърлил джобните си !
  • 2 Го4о

    10 6 Отговор
    А може и ДикоФ да е препратил нещо от Дубай.
  • 3 Свидетел

    11 2 Отговор
    Парите са от съкилийник на Валтер Папазки! Човека ги дал на Левски, за да отпразнува излизането си на свобода от затвора, където са лежали с Валтер Папазки за убийства. Новия “собственик” на ЦСКА-София не е чорбар, но обича свободата!
  • 4 Бойко Еврата

    12 2 Отговор
    Извадих няколко пачки от чекмеджето си, болен левскар съм си...
  • 5 💩💩💩

    4 2 Отговор
    От залози са...
  • 6 Отвратен

    7 2 Отговор
    Пратете си всички задължения към играчите, не им хвър
    ляйте прах в очите. Тивата и дебелеевски СЪСИПАХА И ОГРАБИХА ДЪРЖАВА И НАРОД.
  • 7 Само споко

    9 2 Отговор
    Май вече се свършиха левскарите, които даваха доброволно пари на клуба да оправи финансовото си положение, а Наско и Тити да си получават по 30 000 месечно.