Last news in Fakti

29 Юни, 2021 20:09 2 485 0

Ливърпул дебне за звезда на Байерн Мюнхен

  • ливърпул-
  • кингсли коман-
  • байерн мюнхен

Кингсли Коман има договор с „баварците“ само до края на следващия сезон

Ливърпул дебне за звезда на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Отборът на Ливърпул се е свързал с представителите на Кингсли Коман, който се очаква да напусне германския шампион Байерн Мюнхен, пише германският журналист на "Sport1" Флориан Платенберг.

Преди време се писа, че преговорите за подновяването на договора му на „Алианц Арена“ не вървят добре. Разминаването е породено от разликата в предлаганите от клуба финансови условия и изискванията на футболиста. Представителите на французина са разочаровани от офертата на Байерн. Те смятат, че Коман трябва да получава 16-17 милиона евро годишно, което е двойно повече от досегашната му заплата.

Френският национал има договор с „баварците“ само до края на следващия сезон.

Плетенберг твърди, че Ливърпул има сериозен интерес към него и е осъществен контакт, но новият наставник на Байерн Юлиан Нагелсман иска да го задържи и ще се опита да го убеди да остане.

Смята се, че „баварците“ ще искат около 50 милиона евро за Коман, ако не се стигне до разбирателство между двете страни за нов договор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА