Last news in Fakti

4 Юли, 2021 11:43 2 135 3

UEFA EURO 2020: Датският капитан е категоричен, че тимът няма да се задоволи с полуфинал

  • симон кяер-
  • дания-
  • евро 2020

"Ще излъжа, ако кажа, че ще сме доволни само от класиране на полуфиналите", заяви Симон Кяер след мача с чехите

UEFA EURO 2020: Датският капитан е категоричен, че тимът няма да се задоволи с полуфинал - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Капитанът на Дания Симон Кяер обяви, че целите на отбора са били големи още преди началото на UEFA EURO 2020. „Червения динамит“ се класира на ½-финалите, след като победи Чехия с 2:1.

„Имахме цел за този турнир и тя беше да се върнем на „Уембли“. Ще излъжа, ако кажа, че ще сме доволни само от класиране на полуфиналите. Трябва да се възстановим и имаме нов мач след четири дни“, заяви Кяер след двубоя.

Бранителят коментира и периодите от срещата с Чехия, в които Дания бе поставена под напрежение и трябваше да се защитава:

„За щастие, това е част от играта, която харесвам - да стоя и да избивам центрирания. Трябваше да работим страшно много и можехме да изиграем по-добър мач. Вероятно им предоставихме инициативата прекалено много, но бяхме уверени да стоим назад“, допълни още капитанът на Дания.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нищо особено

    4 0 Отговор
    Нищо особено не играят датчаните. Безинтересно, бавно, не е никакъв "червен динамит".

    Коментиран от #3

  • 2 Браво

    0 0 Отговор
    Всичко става с желание. Успех
  • 3 ПРАВ СИ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "нищо особено":

    Дано не се превърнат във втора гърция