Last news in Fakti

6 Юли, 2021 10:58 986 1

Контузията на Брадли Мазику не е толкова сериозна

  • мазику-
  • контузия-
  • вердер бремен-
  • контрола-
  • възстановяване-
  • цска

Французинът няма да отсъства дълго време от терените

Контузията на Брадли Мазику не е толкова сериозна - 1
Снимка: БГНЕС

В лагера на ЦСКА си отдъхнаха, след като стана ясно, че травмата на защитника Брадли Мазику не е толкова сериозна, колкото се смяташе. Припомняме, че той бе изритан брутално отзад по време на контролата с Вердер (Бремен), което предизвика усукване на глезена му.

Французинът бе изведен от терена с помощта на лекарския щаб на “червените” и опасенията бяха, че той ще отсъства дълго от терените, пише "Мач Телеграф".

“Травмата на Брадли Мазику за щастие не е тежка. Лечението му вече започна. Възстановяването на другите контузени футболисти в тима също върви по план”, обявиха от лагера на ЦСКА. 25-годишният французин вече изкара два сезона на “Армията” и се представи повече от добре. Вчера се появиха информации, че интерес към него има от родината му от тима на Клермон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лондон

    2 0 Отговор
    Защитата на ЦСКА е перфектна и ясна. Както и дефанзивния халф в лицето на Юга. Но във фаза нападение на отбора му трябват поне двама много класни, динамични и постоянни футболисти, които да правят разликата с другите отбори.