Last news in Fakti

7 Август, 2021 14:57 2 732 3

Лудогорец ще купува нов централен нападател

  • лудогорец-
  • селекция-
  • нападател-
  • сотириу-
  • дамбраускас-
  • подсилване-
  • търсене-
  • трансфер

В момента разградчани разполагат само с един таран в лицето на Пиерос Сотириу

Лудогорец ще купува нов централен нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец ще се подсили с централен нападател до затварянето на трансферния прозорец. В момента разградчани разполагат само с един таран, който се ползва с доверието на старши треньора Валдас Дамбраускас. Това е кипърският национал Пиерос Сотириу. Именно той започва като титуляр в евробитките на разградчани.

За срещите от Първа лига Дамбраускас използва ротация и залага на върха на атаката на Елвис Ману, който обаче не е типичен централен нападател.

Липсата на още един човек се усеща, след като литовският специалист прати във фризера голмайстор №1 на Лудогорец Клаудиу Кешерю. 34-годишният румънец първо не бе картотекиран за двубоите от втория квалификационен кръг в Шампионската лига срещу словенския Мура, а след това бе изваден от мъжкия отбор.

В момента Клаудиу тренира с дублиращия тим. Той дори бе на терена при домакинската победа над Етър (4:1) във Втора лига, в която направи две асистенции и отбеляза гол с удар от 60 метра. След изпълнението си той написа, че попадението е "мълчалив протест срещу неправдата". Засега обаче няма изгледи Кешеру да бъде върнат в първия състав.

Лудогорец разполага и с Ихинио Марин. Испанският таран обаче се контузи жестоко миналата есен - счупи глезен и все още не е готов за игра. Въобще не е ясно и кога ще може да се появи на терена.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Супер

    2 4 Отговор
    Eто това е добра новина. Не е ясно дали Ихиньо Марин някога ще се възстанови на 100%. А Кешеру е смешно да се обсъжда като опция, вече дори и в родния шампионат не успява да е голмайстор, въпреки безкрайно многото възможности, поднесени на тепсия.

    Коментиран от #2

  • 2 Enrkrf

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Супер":

    Марин започва тренировки през Септември , брой , че ще играе от Ноември. Добър нападател, ама оня селтак от Монтана му счупи крака на момчето.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.