Last news in Fakti

23 Август, 2021 12:18 3 591 4

Ювентус сложи продажна цена на Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • цена-
  • серия а

Срещу 30 милиона евро се разделят с португалеца

Ювентус сложи продажна цена на Роналдо  - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Ювентус е готово да се раздели с голямата звезда на тима Кристиано Роналдо преди края на трансферния прозорец срещу 30 милиона евро, съобщават медиите в Италия.

Вчера стана ясно, че Роналдо е поискал от наставника на „бианконерите“ Масимилиано Алегри да не бъде сред титулярите за двубоя с Удинезе от първия кръг на Серия А, тъй като се надява да си осигури изходящ трансфер преди края на месеца. Роналдо все пак се появи в игра през втората част и отбеляза победен гол в 94-та минута, който впоследствие бе отменен заради засада след намеса на ВАР, а торинци започнаха сезона с равенство 2:2.

Според последните информации от Ювентус няма да правят спънки за трансфер на Роналдо, като те искат и съвсем приемлива сума за петкратния носител на „Златната топка“ - 30 милиона евро.

До момента обаче не са се появили желаещи за подписа на 36-годишният португалец, като той е бил предложен на Манчестър Сити, но „гражданите“ са концентрирани върху привличането на голмайстора на Тотнъм Хари Кейн.

Тъй като Роналдо има договор само за още една година с Ювентус, не е изключено той да остане в Торино през този сезон, след като да премине в друг клуб със свободен трансфер, като една от възможните дестинации за него е ПСЖ, където той може да се събере с големия си конкурент Лионел Меси.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иво

    3 1 Отговор
    След края на сезона пак го обявиха за същата цена, но няма желаещи...
  • 2 Келешин

    3 5 Отговор
    И без пари да го преслагат няма никой да го вземе.
  • 3 вили

    4 1 Отговор
    ДАЙТЕ ГО НА ЛЕСКИТО БЕЗ ПАРИ ТЕ ЩЕ ГО ВЗЕМАТ
  • 4 Хитър Петър

    4 3 Отговор
    Бита карта никой не ще !