Last news in Fakti

24 Август, 2021 10:40 3 995 2

Появи се изненадващ кандидат за Роналдо. Той обаче се дърпа

  • кристиано роналдо-
  • тотнъм

Кристиано не е останал особено очарован от интереса към него от страна на Тотнъм

Появи се изненадващ кандидат за Роналдо. Той обаче се дърпа - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Президентът на Тотнъм - Даниел Леви, е направил амбициозен опит да привлече в клуба суперзвездата Кристиано Роналдо. Според информация на "Радио 24" Леви е имал разговори с агента на играча Жорже Мендеш относно възможността за осъществяване на подобен трансфер.

Кристиано обаче не е останал особено очарован от интереса към него, тъй като 36-годишният футболист няма намерение да отиде в клуб, който не играе в Шампионската лига. Така надеждите на "Шпорите" за осъществяване на мегатрансфер изглежда ще останат напразни.

Иначе от Ювентус пристигат противоречиви информации относно бъдещето на Роналдо. Пред медиите всички твърдят, че играчът ще остане в клуба. В същото време той изненадващо бе оставен на резервната скамейка в мача с Удинезе (2:2) от първия кръг в Серия "А".

Това породи поредните спекулации, че се готви трансфер на португалеца в близките дни. Твърди се дори, че от Юве са готови да го пуснат със свободен трансфер, ако той си намери нов отбор, но по всичко личи, че това няма да е Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лудомир

    8 2 Отговор
    Ами тогава да дойде в Луноходец😆🧐🐭🤔🍾
  • 2 Осман Али Мехмедов

    1 1 Отговор
    Коня спорт има голям интерес от Роналдо също и бешикташ Галатасарай Фенербахче също в Турция Роналдо ще си пасне идеално разположен независимо в кои от 4 големи тима играе турската лига е много силна и ще бъде интересно с роналдо