Last news in Fakti

25 Август, 2021 18:20 2 638 0

Бивш футболист на Манчестър Юнайтед направи шокиращо разкритие

  • луиш нани-
  • сър алекс фъргюсън-
  • манчестър юнайтед

"На Нова година например можехме да се появим пияни на тренировка и на сър Алекс изобщо не му пукаше", разказва Луиш Нани

Бивш футболист на Манчестър Юнайтед направи шокиращо разкритие - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Луиш Нани “повдигна завесата” с някои интересни подробности от престоя си при “червените дяволи”, както и за отношенията си с легендарната фигура на сър Алекс Фъргюсън.

“Никога не съм имал нито един проблем в тима. Често излизах вечер, но когато е правилният момент. Например, когато имаме почивен ден. Тогава имахме възможност да се забавляваме. На определени дни, като Коледа или Нова година, в Англия на никой не му пука какво си правил предната вечер. На Нова година например можехме да се появим пияни на тренировка и на сър Алекс изобщо не му пукаше. Това бе и част от чара, той знаеше как да разговаря с играчите, разбираше тези моменти и не ни се караше. Не отричам, че на този ден обичах да излизам.

Сега вече избягвам да го правя, защото, за да играеш на най-високо ниво, трябва да се откажеш от някои неща, от определен начин на живот и да знаеш, кога са подходящите моменти,” заявява португалецът, който има четири титли на Премиър лийг и една в Шампионската лига с “червените дяволи”.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА