Last news in Fakti

26 Август, 2021 12:06 2 537 1

Гуардиола каза кога се разделя със Сити, не иска да води клубен отбор

  • джосеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • национален отбор

Искам да водя отбор на Европейско първенство, на Световно или на Копа Америка

Гуардиола каза кога се разделя със Сити, не иска да води клубен отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола обяви, че ще напусне клуба, след като изтече настоящият му договор. Испанецът има контракт до края на сезон 2022/23. След това треньорът има намерение да стане национален селекционер.

"Следващата стъпка ще бъде да поема национален отбор, ако има такава възможност. Трябва да си взема почивка след седем година в Сити (б.ред. толкова време ще е работил Гуардиола в Сити, след като изтече сегашния му договор с клуба). Трябва да спра и да се огледам, да науча нещо от други треньори и може би да поема по този път. Искам да водя отбор на Европейско първенство, на Световно или на Копа Америка. Искам да имам и този опит", заяви Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брабинеца

    4 1 Отговор
    България на Копа Америка