Last news in Fakti

30 Август, 2021 22:14 6 304 1

Национал обвинен в сексуален тормоз, хвърчат оставки!

  • гудни бергсон-
  • футбол-
  • футболист-
  • сексуален тормоз-
  • оставка

Бергсон обяви, че федерацията не се е справила със ситуацията правилно и е редно да напусне поста си

Национал обвинен в сексуален тормоз, хвърчат оставки! - 1

Президентът на футболната асоциация на Исландия (KSI) Гудни Бергсон подаде оставка, след като две жени заявиха, че играч от националния отбор е упражнявал сексуален тормоз към тях, а едната обясни, че от федерацията опитват да ѝ платят, за да мълчи.

Бергсон обяви, че федерацията не се е справила със ситуацията правилно и е редно да напусне поста си.

Жертвата на футболиста заяви в местна телевизия, че играчът от националния отбор я е хванал за чатала, а след това с друг човек е опитал да я изведе насила от нощен клуб. Последвали опити от адвоката на футболната федерация да се постигне споразумение за мълчание срещу определена финансова компенсация. Тя обаче отказала.

Играчът, чието име не се споменава, е платил компенсация на дамата и се е извинил.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха...

    9 0 Отговор
    Еми явно е бил на няколко чашки.Когато един мъж не може да си контролира сексуалните мераци и действа по груб и животински начин да плаща сега .Едно хващане на чатала ще му коства имидж и кариера.