Last news in Fakti

7 Септември, 2021 09:32 2 182 3

Обрат: Левски се разбра с Драган Михайлович

  • наско сираков-
  • станимир стоилов-
  • левски-
  • драган михайлович

Въпреки че в понеделник сделката изглеждаше по-скоро невъзможна, тъй като бранителят и клубът не можеха да се разберат за възнаграждението на играча, трансферът все още може да стане факт

Обрат: Левски се разбра с Драган Михайлович - 1
Снимка: БГНЕС

В крайна сметка казусът между Левски и Драган Михайлович може да има положителна развръзка, съобщава Gong.bg.

Въпреки че в понеделник сделката изглеждаше по-скоро невъзможна, тъй като бранителят и клубът не можеха да се разберат за възнаграждението на играча, трансферът все още може да стане факт.

След нов разговор между Наско Сираков и Михайлович, изглежда, че швейцарецът с босненски корени ще се съгласи на по-малка заплата, въпреки че все още не е дал своя отговор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    3 0 Отговор
    Вчера Стоилов каза, че все още говорят нищо повече. Драган не зависи от днескашното затваряне на трансферният пазар понеже той е свободен агент без договор. Обаче до края на седмицата ако не стане значи няма да стане, на сила хубуст не става.
  • 2 Стойчо млзденов

    0 1 Отговор
    Драган е смешник.
  • 3 Терориста

    1 0 Отговор
    Стойчо дръж се Хебър идва.