Last news in Fakti

28 Септември, 2021 17:17 4 239 4

Любимата на Роналдо разкри каква е най-голямата ѝ мечта!

  • кристиано роналдо-
  • джорджина родригес-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Родригес твърди, че ще отговори утвърдително, ако Роналдо ѝ поиска ръката

Любимата на Роналдо разкри каква е най-голямата ѝ мечта! - 1
Снимка: БГНЕС

Гаджето на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, разкрива във филма на „Нетфликс“ за себе си каква е най-голямата ѝ мечта, свързана с футболната звезда. 27-годишната брюнетка, която е родена в Аржентина, признава, че очаква португалецът да направи решителната крачка.

Родригес твърди, че ще отговори утвърдително, ако Роналдо ѝ поиска ръката.

„Това не зависи от мен, но... много ми се иска. Да се надяваме, че ще се случи“, признава Джорджина.

Това става видно от промоционалното видео за филма, което Родригес е споделила на профила си в „Инстаграм“.

Очаква се във филма „Аз съм Джорджина“ (Soy Georgina) Кристиано Роналдо да разкрие за първи път как се е влюбил в бившата магазинерка. Все още няма яснота относно датата, на която лентата на „Нетфликс“ ще бъде показана.

Както е известно, Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес имат тригодишна дъщеря. Тя обаче отглежда и останалите три деца на 36-годишната футболна звезда.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!!!

    4 0 Отговор
    Да има мъж до себеси:)))
  • 2 Лили

    3 1 Отговор
    Щом се обичат, могат да живеят щастливо и без брак. Моето мнение е , че оковите на брака разрушават взаимните отстъпки и когато станат окончателно мъж и жена, всеки гледа да налага своето мнение и тогава започват кавгите. Докато са гаджета те са по-предпазливи и по- любвеобилни.
  • 3 Гръцка империя

    1 0 Отговор
    Испанската магазинерка от аржентинско берберски произход заяви че най голяма и мечта е афропортугалеца роналдо да си признае че е лгбти и че я кефи да използва парите му понеже тя за акъл да има собствени няма
  • 4 нерез

    0 0 Отговор
    И Бадър Хари очаква Аналдо да му пристане