Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 12:00 1 958 2

Юнайтед търси £90 млн. за Деклан Райс

  • деклан райс-
  • манчестър юнайтед-
  • уест хям-
  • неманя матич-
  • дони ван де беек

Солскяер е готов да се раздели с двама свои играчи, за да финансира сделката

Юнайтед търси £90 млн. за Деклан Райс - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед привидно изглежда отборът с най-широк състав във Висшата лига в момента, но липсата на изявен титулярен дефанзивен халф си личи все по-често в мачовете на тима. Именно по тази причина Оле Гунар Солскяер иска от ръководството да му подсигури услугите на английския национал Деклан Райс, независимо от обявената цена от Уест Хям в размер на £90 млн.

Daily Express пише в днешното си издание, че норвежецът е получил „зелена светлина“ за трансфера, но при условие, че клубът се освободи от услугите на двама от настоящите играчи в халфовата линия. Смята се, че това са Дони ван де Беек и Неманя Матич.

Холандецът така и не успява да убеди треньора, че има място в титулярния състав, а от месец на месец стойността му спада на фона на платените вече €39 млн. преди година.

Матич от друга страна продължава да е най-класният опорен полузащитник в тима, но 33-те му години започват осезаемо да си личат, когато му се налага да се надбягва със съперниците.

Райс отдавна е смятан за един от най-добрите на своя пост в Англия, а и нерядко му се налага да играе в различни зони, което го прави безценен, както за „чуковете“, така и за националния си отбор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    4 1 Отговор
    1во фред да махне.....
  • 2 МърсиСайд

    2 2 Отговор
    ей тия нямат спиране бе, перът яко ........