Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 14:45 2 786 17

Иво Ивков: Няма да ви лъжа - лицензът на Левски виси постоянно

  • иво ивков-
  • левски-
  • лиценз

До Нова година може да има 2-3 промени в административния екип

Иво Ивков: Няма да ви лъжа - лицензът на Левски виси постоянно - 1
Снимка: БГНЕС

Новият изпълнителен директор на Левски Иво Ивков призна, че лицензът на клуба „виси непрекъснато” заради огромните задължения, натрупани през годините към играчи и треньори.

„Непрекъснато виси лицензът. Няма да ви лъжа. Ние сме в неизгодна ситуация, но имаме поглед как да се промени това и трябва да вярваме, че ще успеем. До Нова година може да има 2-3 промени в административния екип. Тепърва ще надграждаме. В момента сме затиснати от проблемите. Трябва да се договорим с много хора. Трябва да разсрочим, да намалим заплати. Обезпокоен съм, но изобщо не съм отчаян. Няма как след всичко, което се случи да сме в цветущо състояние", каза Ивков на първата си пресконференция като изпълнителен директор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алооо

    14 0 Отговор
    Сега Перуката ще ви оправи лиценза, нали гласувахте за него, хак да ви е.
  • 2 bgred

    11 3 Отговор
    Абе Иво, не ви ли стана ясно, че Левски трябва да започне от аматъораската група.Всичко друго е мъка и баламосване на феновете.

    Коментиран от #3

  • 3 Левскар

    5 8 Отговор

    До коментар #2 от "bgred":

    Що така щото ЦСКА така направи ли? Вие си гледайте Етрополе-Литекс и не се месете. Ние ще се оправим. Щом комунизма преживяхме и простотията им няма какво да ни спре.

    Коментиран от #4, #5, #6, #8

  • 4 Локо Сф

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левскар":

    Да, ЦСКА беше пратен насила в аматьорската група без да е изпадал спортно технически.
    Да, същото стана и с нас, но само за вас се правят компромиси.
    И така е от години.

    Коментиран от #10

  • 5 Лост

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левскар":

    Защо само Цска ти е в главата. Други отбори няма ли?

    Коментиран от #11

  • 6 ДОНОСНИЦИ СТЕ

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левскар":

    НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УСПЕХИ НА ЛЕВСКИ СА ПО-ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА - ФАКТ!!!
    ЗА 30 ГОДИНИ ПРЕДИ КОМУНИЗМА - 3 ТИТЛИ И 1 КУПА
    ЗА 30 ГОДИНИ КОМУНИЗЪМ - 15 ТИТЛИ И 22 КУПИ
    ЗА 30 ГОДИНИ СЛЕД КОМУНИЗМА - 8 ТИТЛИ И 3 КУПИ

    БЕЗ КОМУНИЗМА ЩЯХТЕ ДА СТЕ ЕДИН СРЕДНЯК. ГРАНД ВИ ПРАВЯТ КОМУНИСТИТЕ!!! ФАКТ!!!

    ПРЕДИ КОМУНИЗМА СТЕ БИЛИ ИЗСТРИВАЛКА НА СЛАВИЯ!
    СЛЕД ТОВА ГИ ТОПИТЕ ЧЕ БИЛИ МОНАРХИЧЕСКИ ОТБОР, И СТЕ БИЛИ РЕПРЕСИРАНИ!!!
    ДОНОСИТЕ ВИ ВИ НОСЯТ УСПЕХ!!!

    НЕ НАПРАЗНО СТЕ ОТБОРА НА ДС!!! И СЕГА ОТБОРА ВИ Е ПЪЛЕН С ДОНОСНИЦИ ОТ ДС ОТ КОМУНИЗМА!!!
    ДОНОСНИЦИ СТЕ И ДО ДЕН ДНЕШЕН!!!

    Коментиран от #12

  • 7 Левски 1914

    4 5 Отговор
    А не може ли да хванат тези дето са подписвали договорите да търсят парите от тях , защо трябва друг да плаща?
  • 8 Норге

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Левскар":

    Перука преди да "помогне" на ЦСКА с врътката според вас,го прати във В група.Вие защо не сте по групите? Когато Насо рунтавия сам си каза че цяла година не сте плащали на НАП. А отговори ми!? Или за вас НАП спи зимен сън.

    Коментиран от #13

  • 9 Норге

    7 0 Отговор
    Перуката преди да "помогне" на ЦСКА с врътката според вас,го прати във В група.Вие защо не сте по групите? Когато Насо рунтавия сам си каза че цяла година не сте плащали на НАП. А отговори ми!? Или за вас НАП спи зимен сън.

    Коментиран от #16

  • 10 Левскар

    0 8 Отговор

    До коментар #4 от "Локо Сф":

    Що говорите глупости засрамете се. ЦСКА сам повтарям сам без някой да го кара и по точно Христо Стоичков подаде молба в съда повтарям в съда а не в БФС за изпадане в несъстоятелност а после отписа ЦСКА от търговският регистър. Прочети малко законите на РБ преди да говоеиш глупости. Първо се създава фирмата или дружеството после то взема лиценз за нещо в случаят да играе профи футбол. Когато няма фирма няма и лиценз. Но Стоичков купи Етрополе, присъедини Литекс и го преименува на ЦСКА София. След което с лиценза на Етрополе заиграха директно в А група понеже разтури първенството и създаде нива лига. С Локо същото без Гигов вие нямахте сила признаите си дори и с лиценз пак щяхте да фалирата. Просо нямахте пари и малко след отнетият лиценз сами подадахте молба за фалит. Левски обаче се бори и има желание, и това се вижда, не е казал няма да ви платим и кредиторите разбират това. Никой няма полза една фирма да фалира нито банки нито НАП нито играчи нито БФС разбарете го това. Вие сами решихте че не можете.

    Коментиран от #14

  • 11 Левскар

    0 8 Отговор

    До коментар #5 от "Лост":

    Има разбира се ноооооо запомни не е срамно да фалираш!!!! Аз съм фалирал, Локото фалира и други също. Въпроса е Локо Сф след Гигов нямаха пари просто нямаше изход напълно ги разбирам такъв е живота. При ЦСКА Стоичков+Инджов+Ганчев имат сигурно милиард и фалираха отбора. Не го разбирам ти ми го обясни?

    Коментиран от #15

  • 12 Петолъчка

    0 7 Отговор

    До коментар #6 от "ДОНОСНИЦИ СТЕ":

    Хехе носите ли гордо червената петолъчка на гърдите си и се кълнете в нея? Ние я махнахме от партииният дом а вия я носите да сърцата си. След 1989 колко титли имат ЦСКА и колко Левски я кажи? ЦСКА след 1989 е ставало 3 пъти шампион и после умря😊.
  • 13 Левскар

    0 8 Отговор

    До коментар #8 от "Норге":

    Може и да съм пропуснал, но коя година ЦСКА беше във В група? Що се отнася до НАП вие имали ли сте през живота си фирма? Или заем да сте теглили? Хора опомнете се никой не иска да фалира фирмите има си предоговаряне разсрочване всеки иска да си вземе парите. НАП ще си вземе парите защото ние искаме да се изплатим. И не са една година а 3 месеца не бяха плащани. Вие сами повтарям сами фалирахте имахте пари и фалирахте. Това беше стратегия да не си платите дълговете а не че някой ви е притиснал. Питайте хора с фирми да ви кажат кога НАП ги притиска да ги фалира, текат си лихвите и това е.
  • 14 Левски 1914

    2 7 Отговор

    До коментар #10 от "Левскар":

    А бе стига си писал това цска няма го ФАЛИРА това е ТИРЕ - МЕНТЕ.
  • 15 Лост

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Левскар":

    Какво да ти обяснявам. Не съм от Цска.
  • 16 Съдията Дред

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Норге":

    НАП не спи зимен сън, но за такъв длъжник трябва нареждане отгоре. А както има избори през 3 месеца, никой няма да си сложи таралеж в гащите, като упражни законовите си задължения. Така че, ще минават метър.
  • 17 ПакоРабань

    0 7 Отговор
    Голям рев от оранжадите да фалира Левски, но няма да им се сбъднат желанията. Левскарите няма да оставят клуба си да умре. Няма да то изоставят, няма села, паланки, лицензи и т.н. шмекерии! Това е разликата. Боли ги. Злоба. Жлъч. Яд. Пукат вени.