18 Октомври, 2021 05:15 1 431 17

Левски оцелява заради привържениците си

  • левски-
  • ивайло ивков-
  • фенове

Това обяви изпълнителният директор на клуба - Ивайло Ивков

Левски оцелява заради привържениците си - 1
Снимка: БГНЕС

Новият изпълнителен директор на Левски Ивайло Ивков заяви, че очаква клубът да е финансово стабилизиран до две години и половина. Когато това се случи, той ще подаде оставка. Ако "сините" обаче фалират, ще остане докрай.

"Не ми е чужда обстановката на "Герена". Имам поглед върху кухнята на Левски и в най-тежките ситуации за клуба съм бил винаги на разположение. При всички положения възнамерявам след две години - две години и половина, ако клубът е финансово стабилизиран, да подам оставка от поста изпълнителен директор. Това възнамерявам да направя като видя Левски жизненоспособен и стъпил на краката си.

Нормално е това да стане най-късно до две години и половина. Ако клубът фалира, тогава ще остана докрай. През годините клубът е натрупал доста задължения и текущият ни бюджет е доста сериозен благодарение на генералния ни спонсор.

Левски винаги трябва да търси нови партньори. Тази история с бащиците, които идват и дават по 20 милиона, трябва да я забравим. Не искам Левски да е зависим от един човек или от една компания", заяви пред БНТ Ивков.

Изпълнителният директор на "сините" сподели, че 26-кратните шампиони ще направят всичко възможно да спечелят обратно доверието на привържениците, защото те са основният капитал на клуба.

"Нещата са комплексни. Трябва с новия екип паралелно да започнем да работим във всеки един аспект. Повишаване на приходната част само с лозунги няма да стане. Най-много приходи клубът получава от многобройните си привърженици. Това е нашият голям потенциал, с който трябва да привлечем бъдещи рекламодатели и партньори във всякакъв вид събития. Ние трябва бързо да спечелим доверието на привържениците, защото те изстрадаха много, а ние искаме много от тях. Те са нашият най-основен капитал.

Следващата седмица ще обявим дарителска кампания и кампания за членски карти. Клубът оцелява именно заради привържениците си. Чрез нашите привърженици ще дойдат финансови резултати за оздравяване на бюджета и увеличаване на приходната част", добави Иво Ивков.

Той коментира и делата, които се водят срещу Левски от Петър Хубчев и бивши играчи на тима.

"Всички дела са важни за Левски в момента. Казусът с Петър Хубчев бе да разсрочим, за да имаме глътка въздух, тъй като не сме му изплатили заплатите, които му се полагат по договор. В преговори сме с Хубчев, нашите партньори водят преговори с него поради насложено недоверие между двете страни. Там казусът вече не е юридически, загубихме делата, които се водеха срещу Левски и дължим немалка за нашите стандарти сума.

Тепърва ни предстои да губим дела. Обръщам се към всичките ни кредитори да ни дадат глътка въздух. Нито едно задължение не е забравено, просто Левски в момента все още е в много трудно финансово положение", каза още Ивков.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лост

    1 1 Отговор
    А упраляващите какво правят? Плачат на привържениците за пари и се молят на Хубчев да отложи получаването.
  • 3 0808

    3 1 Отговор
    .... бля, бля... закривай
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Левски 1914

    3 1 Отговор
    Ами така е едни фенове си спасяват отбора , а други стояха с скръстени ръце и сега викат на Литекс - Етрополе името на един отбор , който на 09 09 2016г ФАЛИРА.

    Коментиран от #9

  • 8 стефан

    3 3 Отговор
    Не знам дали ФК "Левски "е отбора на народа, след като президента му-Сираков брани СТАТУКВОТО ! Привържениците трябва да се замислат върху това!

    Коментиран от #13

  • 9 Въпрос

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    И защо на мача с Етрополе бяхте 10 хиляди? лефски е жив заради парите на Пеевски и лиценза даван от перуканите в нарушение на законите.

    Коментиран от #10, #14

  • 10 Левски 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Въпрос":

    А вие защо играете с лиценза на Етрополе и булстата на Литекс и до кога? Какво цска е тази сбирщина като документите са на два различни отбора? Сашо Томов преди няколко дена каза, че на армията е Литекс – Етрополе.

    Коментиран от #11

  • 11 Въпрос

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Левски 1914":

    Цитат-"А вие защо играете с лиценза на Етрополе"
    Защото лефскарщината ни натика в ъгъла и единственият изход са подобни врътки. Вие с цялата помощ на държава и мутри сте до под крушата.

    Коментиран от #12, #15

  • 12 Лудия касапин

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Въпрос":

    А левскарщината ли ви накара,да замеряте децата от академията ви с камъни.А за помоща от държавата не отваряй дума, че не знам за кой направиха нова лига,да играе с чужд лиценз. Мутри бяха и са ваши собственици...Илия Павлов, Божков,Титаните...господин Захарно петте.

    Коментиран от #16

  • 13 Левскар

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "стефан":

    Ние стоим зад отбора си, зад президента и треньора. Няма как да застанем зад един национален предател и аматьор без ден професионален стаж. Навремето имаше идея за президент на БФС да се кандидатира именно г-н Ивков. Зад него сто процента бихме застанали.
  • 14 Памет

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Въпрос":

    А господин Инджов дясната ръка на Доган е ваш собственик. Също и Гриша Ганчев който си е мафиот. Така че по-полека с клалификациите щото цялата комунистическа измет ви беше президент. И Илия Павлов и Александър Томов и кой ли не.
  • 15 Смешници

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Въпрос":

    Хахахахахах ЦСКА София скоро ще фалира. И това е защото не сте си взели никакви поуки досега. Кой ви е виновен че фалирахте бе мушмул??? Как един път не погледнахте в себе си и да си признаете грешките, че бяхте със задължения над 30 милиона и А Томов купуваше чужденци за милиони. И накрая Михайлов ви е виновен, гарантирам че с такова мислене ви очаква скорошен фалит. Никой не ви фалира Стойчков сам го направи. Ганчев отдавна се канеше да купи ЦСКА, но се отказа понеже каза с тези дългове няма да стане. Тогава Стоичков съвсем съзнателно ви фалира да може да станат нещата с Ганчев. Все другите ви виновни не ви е срам, какпа съвест нямате.
  • 16 Въпрос

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Лудия касапин":

    Докато не махнете сините очила, ще продължавате да бъдете посредствен отбор, с много фенове наистина ,но с никакви резултати.

    Коментиран от #17

  • 17 Левскар

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Въпрос":

    Напротив скоро ще имаме резултати защото не обвиняваме нито БФС, нито съдиите, нито Домуса, нито ЦСКА никой никой освен сам самите. Ние сме си виновни направихме много грешки административно и спортно технически. Сега всичко е наред на пръв поглед така че очакваме резултати.
    Собственик - Наско Сираков легенда за Левски
    Изпълнителен директор - Иво Ивков баща му е легенда за Левски много добър адвокат и с опит в УЕФА
    Управителен съвет:
    Дани Боримиров - Легенда за Левски
    Разпопов -Той е от спонсора би трябвало да следи нещата изкъса заедно с Лъчезар Петров който си е Левскар.
    Треньор и Спортен Директор Мъри Стоилов легенда за Левски.
    Какво повече, ние се закопахме ние ще се откопаем, никой не обвиняваме никой за разлика от вас.