Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 21:35 1 533 1

Новата криза в Ювентус се задълбочи

  • верона-
  • ювентус-
  • серия а-
  • 2:1

Верона вкара два бързи гола на "бианконерите", като хората на Алегри успяха да върнат само едното попадение

Новата криза в Ювентус се задълбочи - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

С два гола на Джовани Симеоне Верона победи с 2:1 Ювентус на своя стадион "Маркантонио Бентегоди” в мач от 11-ия кръг на Серия А. Синът на треньора на Атлетико Мадрид - Чоло Симеоне отбеляза попаденията си в 11-ата и 14-ата минути. Така той вече има шест гола в последните си два мача. Уестън Маккени се разписа за Ювентус в 80-ата минута.

Още в първите минути се видя, че домакините ще преследват с всички сили победата. Удар на Дарко Лазович в 8-ата минута беше спасен от Шчесни. В 11-ата минута вратарят отново спря шут на Барак, но при добавката Симеоне не сгреши на празна врата - 1:0. Три минути след това Ел Чолито отново беше точен след невероятен шут от голяма дистанция.

Ювентус натисна, но пропуските на Дибала оставиха резултата непроменен. Веднъж и напречната греда му попречи да върне "бианконерите" в мача. В 57-ата минута резервата Уестън Маккени можеше да се разпише след центриране от фал, но вратарят на Верона Монтипо не му позволи да го направи.

Маккени все пак се разписа 10 минути преди края, когато получи добър пас от Данило и със страхотен шут под гредата намали резултата.

В последната минута на мача пред Юве се откри добра възможност да се добере до равенството, но Монтипо отново бе блестящ и изби удара на Дибала.

По този начин Ювентус пропусна да запише победа в трети пореден мач, след като преди два кръга завърши наравно 1:1 с Интер, а в миналия загуби у дома от Сасуоло с 1:2. Преди последните три двубоя от Серия А, "бианконерите" бяха поели по път на стабилизация на играта и най-вече на резултатите си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Минута мълчание

    6 0 Отговор
    Нали уж Роналдо им беше проблема