Last news in Fakti

3 Декември, 2021 18:38 1 367 0

Шеф в ПСЖ с атака срещу Реал Мадрид

  • викториано мелеро-
  • генерален секретар на псж-
  • псж-
  • реал мадрид

„Инфлацията във футбола беше причинена не от нас, а от „галактикосите“ от Реал Мадрид“, заяви Викториано Мелеро

Шеф в ПСЖ с атака срещу Реал Мадрид - 1
Викториано Мелеро

Генералният секретар на Пари Сен Жермен Викториано Мелеро говори за увеличението на трансферните цени. Според него причината за това не е във френския гранд или в английския шампион Манчестър Сити, а в Реал Мадрид.

„Инфлацията във футбола беше причинена не от нас, а от „галактикосите“ от Реал Мадрид. ПСЖ и Манчестър Сити не носят отговорност за настоящата ситуация, причинена от тази инфлация“, заяви Мелеро пред „AS“.

Ръководителят на френския гранд каза, че са необходими инвестиции за привличането на нови играчи, което не се случва заради финансовия феърплей.

„Тази система позволява на исторически топ клубове да останат на върха. Искаме ли затворена екосистема?“, попита той.

След 16 кръга на френското първенство ПСЖ има актив от 41 точки и оглавява класирането.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА