Last news in Fakti

21 Декември, 2021 23:00 1 147 0

Бивш играч на Арсенал: Играех от 3 месеца, а вече не бях щастлив в клуба

  • вилиан-
  • арсенал

Той разтрогна договора си през лятото

Бивш играч на Арсенал: Играех от 3 месеца, а вече не бях щастлив в клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Арсенал Вилиан проговори за пръв път за причините, накарали го да напусне клуба през лятото, след като разтрогна контракта си по взаимно съгласие. Той заяви, че не се е чувствал щастлив и това се е отразило на играта му и решенията в последствие.

Не бях щастлив и затова не се представях добре. Не искам да навлизам в подробности, но просто не бях щастлив“, каза бразилецът в подкаста на Рио Фърдинанд.

33-годишният бивш национал се присъедини към проекта на Микел Артета, за да внесе нужния опит в младия му тим, след като бе прекарал цели 7 години при градския съперник Челси. В резултат обаче той вкара само 1 гол и направи 7 асистенции в 37-те си мача за „артилеристите“, което бе много далеч от стандартите, които постави при „сините от Стамфорд Бридж“.

Вилиан също така призна, че се е отказал от много сериозна заплата, за да напусне Арсенал и да се завърне в Бразилия, където сега носи екипа на Коринтианс. За него обаче е по-важно личното щастие и мотивацията за игра, отколкото просто да прибира чека със заплатата си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА