Last news in Fakti

4 Януари, 2022 15:30 1 804 3

Хъргович или Ортиз ще спорят за един от поясите на Усик

  • луис ортиз-
  • филип хъргович-
  • ibf-
  • олександър усик

Двамата ще проведат своеобразен елиминатор за титлата

Хъргович или Ортиз ще спорят за един от поясите на Усик - 1
Снимка: БГНЕС

Луис Ортиз направи успешно завръщане на боксовия ринг, след като нокаутира Чарлс Мартин в началото на годината, но преди да получи шанс за пояс на IBF ще трябва да премери сили с Филип Хъргович, научихме от Boec.bg, позовавайки се на неназован източник.

„Кинг Конг“ се надява, че ще получи една последна възможност, за да стане шампион преди да се пенсионира, тъй като в момента е на преклонните за професионалния спорт 42 години.

Хърватинът от друга страна е в разцвета на силите си на 29 години, като вече зад гърба си има 14 победи, 12 от които с нокаут, и нито една загуба.

Двамата в момента са под №2 и №3 съответно в ранкинга на IBF, но само един ще получи възможност, за да спори за трофея, когато Олександър Усик и Антъни Джошуа приключат спора помежду си.

Битката е вероятно да се състои по някое време до края на годината, но преди това има доста подробности, които двата лагера да изгладят преди да подпишат официален договор помежду си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а.л.ф.а 666

    3 0 Отговор
    Кин Конга е страхотен боец пожелавам му успех !
  • 2 Професора

    0 0 Отговор
    Казва се Александър
  • 3 Радо

    0 0 Отговор
    Олексанър.... УууууиСИк!
    Олеее!